Verstappen je hrdý na Red Bull: Pozrite sa, ako sme na tom boli začiatkom roka | Magazín F1 - F1online.sk

Maxovi Verstappenovi a Red Bullu – poťažmo Red Bullu Powertrains – sa ako prvému podarilo narušiť hegemóniu Mercedesu. Od začiatku sezóny stáli monoposty s pohonnou jednotkou nemeckej automobilky na pole position sedemnásť krát za sebou. Potom však prišla Malajzia a excelentný výkon štvornásobného majstra sveta a jeho auta.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/245959/verstappen-je-hrdy-na-red-bull-pozrite-sa-ako-sme-na-tom-boli-zaciatkom-roka

Jedna vlaštovka léto nedělá.

Viděl jsi výsledky z posledních 5 závodů?

Jen to napiš Dejve. Max vyhrává, jen když má top techniku a tu má, což potvrzuje i Hadjar po návratu :stuck_out_tongue:

Teď už mu zase začne fandit :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

Nejak som nepostrehol kritiku tejto generacie aut. Ci , uz ked sa vyhrava , tak s kritikou prestal ?

Forza Max!

132154651321321

To už se nekritizuje, v Baku říkal, jak je to skvělý a moc si to užíval.

Neskákal si tu 2 roky vkuse ako op!ca, že Red Bull sa rozpadol? A zrazu má top techniku?

Máš v tom zmätok Honzí. :clown_face:

1 lajk

Chápu, že beze mě nevydržíš a máš problémy s chápáním psaného textu, ale až takové? Vedle si utekl s ostudou, tak to zkoušíš jinde? Radši mi řekni, proč máš mokrý tanga ze současný F1, když si tu ješětr dva týdny zpátky fňukal, jaká je to ■■■■■■. Jojo, upřímnej jako Max :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

Nikam som neutiekol, len mám sobotu, rodinu a život. To je niečo, čo ty nepoznáš.

A najmä s plochozemcom ako si ty, to nemá význam, čo aj kozmonautov presviedčaš, že nevideli zem guľatú.

A proto si přišel reagovat sem? Ti podali prášky a zase ti zmizela imaginární rodina?

Ty si tu stále? :joy: :joy: :joy:

Honzi toto už je fakt choroba.

Imaginárna je akurát tak tvoja matka. :slight_smile: