Verstappen hlási návrat: Konečne nie som v aute len pasažierom | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen si nevie vynachváliť obrovské zlepšenie, ktoré sa vďaka novinkám na monoposte podarilo dosiahnuť jeho tímu. V kvalifikácii dokonca zabojoval o pole position. Za všetko vďačí továrni v Milton Keynes, ktorá upravila auto, aby sa nesprávalo tak nepredvídateľne.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/232473/verstappen-hlasi-navrat-konecne-nie-som-v-aute-len-pasazierom

Emila to zacina bavit kdyz se prestalo predjizdet, to je nejaky vachrlaty :sneezing_face: mel by radeji skoncit.

Stačí dát Maxovi aspoň čtvrtou nej formuli, a je tam. Ještě aby se zlepšil McLaren, Ferrari doladilo káru a když Mercedesu nevyjdou vylepšení, tak sice pořád budou mit nejrychlejší káru, ale uz to nebude o vteřinu a s tim jak vidno, se dá něco dělat.

Cize Verstappen je rovnaky uplakanec ako Hamilton a prakticky uplne kazdy dalsi jazdec, takze. by som z neho nerobil poloboha, jendoducho vzdy je o to com, ked to niekomu sedi tak mu to aj jazdi, cela veda a je jedno kto to je. Stale netreba zabudat na to ze RB je jeho tim a ako sa bude auto ladit na neho a zlepsovat tak sa bude Hadjar zhorsovat.

1 lajk

Emil zrychlil, ale Hadjarovi hrozí pentle za širší podlahu o 4 mm, než povolují pravidla. Prý mají stejnou podlahu s Emilem, ale o něm řeč nebyla.

Ty vole, to si dělá prdel, ne?! Tak je to špatný nebo dobrý? 3 závody kvíká, jakej to je shit a teď je v totální euforii. Fuj na tyhle pokrytce.

3 lajkov

Mercedes je stále najlepší, len Russell nevie ani sám, kam sa stratil.

Ťažko povedať, lebo sa zmenili pravidlá a sám to okomentoval ako také “pošteklenie”, takže nemusí to byť len zlepšenie auta. Tam je viacero faktorov a jeden z nich je sám fenomén Max, či sa to nejakému Bobovi páči alebo nie :wink:

1 lajk

Max Luiho v sprinte pekne vyskolil :+1:

Uz se to deje, uz to sledujeme.

Dela se to tak, ze das dvojce nelegalni auto a pak ho u komisaru rovnou nabonzujes, poradek v tymu musi byt.

Emil dneska vyhraje.