Verstappen dostal väčšiu dirigentskú paličku. Predtým to bolo viac o číslach, hovorí Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull v posledných týždňoch našiel stratenú rýchlosť. Červení býci to pripisujú novej podlahe, isté zásluhy má aj výmena vedenia, ale podľa Helmuta Marka by sme rozhodne nemali zabúdať na Maxa Verstappena. Nemyslí tým však len jeho výkony na trati, ale aj príspevky v továrni.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/218218/verstappen-dostal-vacsiu-dirigentsku-palicku-predtym-to-bolo-viac-o-cislach-hovori-marko

O cem to ten starec mluvi, kdyz jim Norris v Mexiku kde meli dominovat nafrflil jen tak mirnix tyrnix pul minuty.

3 Likes

Z toho Verstappena sa tu začína robiť nejaký poloboh pritom jediný kto prináša vylepšenia je Red Bull tak logicky sa im aj viac začne dariť

4 Likes

Vidim ze aspon nekdo tady ma rozum.

3 Likes

Emil myslitel.
Základku dokončenou nemá, ale rozumu může rozdávat více než Adrian.

Trochu mi to Helmutové velebení připomnělo jeden vtip o Pepíčkovi.
Maminko všichni se mi smějí, že mám velké zuby.
Nemáš Pepíčku nemáš, ale zavři pusinku, ať nám nepoškrábeš parkety.

1 Like

vediet komunikovat s technikmi je schopnost ktoru ma nie vela jazdcov. vyzera to ze max je jednym z nich. mna skor prekvapuje preco to nerobili aj pred tym.

5 Likes

Jediny poloboh je Lui :joy: ostatni su len suflikanti

1 Like

…nebo neprekousnes kocku :eyes:

Polobůh co ve Ferrari nedá ani podium, zatímco jeho kolega jich má už 7, a dokonce Sainz, Hulk a Hadjar na slabším autě podium už mají :rofl: :rofl:

1 Like

No nejde mu to asi ho vo ferrari sabotuju :joy:

1 Like

Za to má 7 (8) titulov, 105 víťazstiev, 104 pole position, 202 pódií… Myslím že každý súčasný jazdec a veľa ktorý už nejazdia by si s ním vymenili jednu sezónu v ktorej zatiaľ nezískal pódium

1 Like

Jojo 6 ze 7 titulů má jenom kvůli dominanci Mercedesu, Sir bez dominantního auta vyhrát nedokáže. Např v roce 2012 měl McLaren nejsilnější auto ale Sir titul nezískal. Vlastně tento polobůh dostal naloženo od Rusella a teď dostává ještě víc od Leclerca :rofl: :rofl:

1 Like