Verstappen: Chcel som, aby Adrian zostal, aj som mu to povedal | Magazín F1 - F1online.sk

Dobre no… ale hamik na asi vacsiu hodnotu marketingovu isto momentálne. Ved uvidime ci sa to potvrdí. Este sa ta musim druhy x spytat ci mu budes fandit v mercedese :joy:

Ty zastřešuješ víc účtů, takže na jednom z nich určitě. :grin:

Jenson musel většinu kariéry těžce bojovat. Bottas se dlouho vozil v dobrém voze a bez efektu, takže mě tyhle tabulky vůbec netrápí.
Rubens taky je v tabulce výše, ale v přímém kláni neuspěl.

Bottas a Button nikoho nezaujimaju. Co je podstatne je, ze Verstappen pred Alonsom. :shushing_face:

PS1: Clanok je z 2020. Keby je to aktualne, tak Max je pred Hamiltonom a bolo by zaujimave ako by na tom bol v porovnani so Schumim a Sennom.

PS2: Je to uplna sra.cka hodna grafov, co tu postujes ty s Hogrom. Keby je tam Alonso pred Maxom a Hamiltonom, tak si na tom aj vydrnkate do kriza.

2 Likes

Myslel som toto:

IMG_8096

a vypočítať najlepší možný čas pre každé z tisícniečo kôl jednej sezóny pre každý tím. Následne to porovnať s realitou, ktorú jazdili jazdci a ako ďaleko od nej boli.

Takže napr najlepší čas Checa bol 1:23.768, Maxa 1:23.867, no keby sme mali MaxoCheca, ten by to dal na 1:23.662 a to je pre dané kolo potenciál Redbullu.

Dáva vám to zmysel? Alebo už dnes nemám piť?

Já nevím :grinning:

… jako ale každý může mít jinak nastaveno, různou hodnotu přítlaku, každej rychlejší v jiným sektoru, ale dohromady jen nejlepší nejsou reálné hodnoty potencionálního kola. Třeba.

Ale netvrdím že je to k ničemu, to vůbec, ale stavět na tom má mouchy.

3 Likes

No jo. Tak ja si to ešte premyslím :slight_smile:

IMG_8098

Dnes mas praveze este len zacat pit. Piatocek, majales a VC Miami pred nami. :smiley:

1 Like

Ďakujem za recenziu :smiley:

3 Likes

Ferrari este ani nie je na trati a uz dostava udery do cojones? :joy:

Myslim si, ze tvoj problem je, ze sa usilujes o 100 percentnu jednoznacost. Tu naozaj nedosiahnes a dokonca ani v identickych monopostoch nie, no ani to nepotrebujes. Urcit vykonnostne pomery medzi jazdcami s 80-90 % presnostou je celkom postacujuce a to sa da velmi dobre, aj ked jazdci sedia v rozdielnych monopostoch.

Ano, to mas asi pravdu. Ale zmluvy koncia rychlo, prinajhorsom by Verstappen rok niekde pockal. Jednej sezone v zlom aute sa niekedy vyhnut neda.

Jj, přesně tak. :grin: