Verstappen chce zostať v Red Bulle do roku 2028: Prestup vylučujem! | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 18:27

Bude po pokojnom prestupovom lete 2025 nasledovať divoké prestupové leto 2026? Jazdci i manažéri avizujú prudké posuny. Niekoľkým končia zmluvy a viacerí budú môcť vzhľadom na zmenu rozloženia síl na začiatku novej éry aktivovať výstupné klauzuly. Max Verstappen však avizuje, že jeho sa to nebude týkať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/224287/verstappen-chce-zostat-v-red-bulle-do-roku-2028-prestup-vylucujem

Bo vidíš to @PUFF a ty sis ho tak přál v Mercedesu

2 Likes

Tak ještě si počkáme. Změna je život. Minulý rok to měl taky tak trošku jako na houpačce. Bojuju/nebojuju/bojuju a nikdy jsem o titul nebojoval. :grin:

Já jsem v klidu. Buď bude RBRP + Ford na špici, nebo bude Max v 2027 v Mercedesu s Totem(em). :grin:

1 Like

Ok, tak si ho teda z přestupového trhu škrtáme :man_shrugging:

2 Likes

Ja si myslim, ze v RB je mu velmi dobre, je to “jeho” tim, preco by odchadzal. Skor si myslim, ze iny tim by mohol dopadnut ako Hamilton + Ferrari, nechce riskovat.

On si snad pod vlivem RB nedokaže ani představit, že by mohl jezdit jinde. Je to silnější než on. Čekal bych, že to bude větší frajer. :man_shrugging:

1 Like

vsak ma zmluvu do konca 28.

No a? Však podle tebe měl být za 100+ už teď v Astonu. :smiley:

1 Like

Ale odejít chtěl už loni.

Zmluva, nezmluva. Jeden rocnik s Fordom a uz sa bude prosikat ina.

V kazdom inom time uz su 2 jazdci, ktori dostavaju rovnake monoposty. Takze by musel bojovat aj s timovym kolegom, ktory je s monopostom zzity…
V Rb mu tam strkaju stale mladikov, ktori maju o pol sekundy pomalsi monopost. Tak sa mu tam dobre ramena hadzu.

Nikde nedostane ten luxus ze tym bude na jeho ukor delat z druheho pilota obet aby se on citil jako star.

chce odist je zle, nechce odist je tiez zle.

4 Likes

Já jsem pouze konstatoval. Jeho touhy tady nikdo neovlivní. Navíc se jeho slovům stejně nedá věřit, protože jednou je jeho láskou RB, jindy vlastní soukromý tým, nebo třeba simulátory.

Čo znamená RBRP? Myslíš RBPT alebo je to nejaká Tvoja vlastná skratka? :man_shrugging:

Red Bull Racing + RB Powertrains + Ford. Abych neopomněl žádného z účastníků. Neboť RBPT jsou jen motoráři a u těch asi Max jezdit nebude.

Takže ano, má zkratka. Snad to není zločin.

Mne tá Tvoja skratka evokuje Red Bull Racing Point. :slightly_smiling_face:

tak to potom je RBRRBPTF

3 Likes

Presne tak :slightly_smiling_face:

Díky. RBPTPUFFPR

1 Like

Ano s tym presne suhlasim a to je dovod preco zostane.