Verstappen chce ísť na Nordschleife: Aspoň tam nemusím manažovať batériu | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen bude v roku 2026 pokračovať v rozvoji svojej pretekárskej kariéry mimo F1. Je cítiť, že kariéra štvornásobného majstra sveta začína písať novú kapitolu, v ktorej túži po nových výzvach mimo najvyššej motoristickej triedy. Maxov pretekársky tím (vo svete virtuálnych i reálnych pretekov) sa postupne rozrastá a s ním aj výzvy.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/226716/verstappen-chce-ist-na-nordschleife-aspon-tam-nemusim-manazovat-bateriu

Ten chlapec sa mi normalne zacina pacit ako kritizuje tie šroty co FIA vymyslela.

3 lajkov

Tak tak setrit bateriu setrit pneu fakt radost jazdit :+1:

1 lajk

este vam bude za tym setrenim pneu smutno,

1 lajk

Nejhorsi mistr sveta v historii.

Aby se nakonec nedivalo vice lidi na Maxe na Nordschleife nez na F1​:grin::smiling_face_with_sunglasses:

2 lajkov

Sve fanousky by si to naslo, takove co koukaji na vsechno a spise se nudi.

Co hovori Maxo sa mi velmi paci. Treba na FIA tlacit, vysvetlovat ludom v com je problem. Jeho problem je, ze opacnom konci je Mercedes, ktory si vydupal tuto poloelektricku formulu a to je je pre nich podstatne.

4 lajkov

Tak počkal by som pár pretekov. Každopádne rekuperácia z prednej nápravy (keď už nechcú pohon) tam mala byť od začiatku a hmotnosť by to zas o toľko nemuselo zvýšiť, keďže by sa zmenšili predné brzdy.

Norris s Russellom posielaju Verstappena na Nordschleife a Verstappen tam ide. Ved vlastne je tam genialna zhoda, co viac si mozu priat :smiley:

Aj ked Norris s Russellom to asi mysleli tak, ze aby odisiel z F1 lebo z neho maju nachcate v tangach, to asi trochu nevyslo no.

Zeby mu chalani zavideli, ze si Verstappen vydobil aby ho pustili pretekat aj inde?

4 lajkov