Verstappen chce byť úspešný, ale v harmonickom prostredí, hovorí o jeho budúcnosti Marko | Magazín F1 - F1online.sk

V utorok sa odchod Helmuta Marka z Red Bullu stal oficiálnym. Na konci roka sa definitívne rozlúči s tímom, ktorý pomáhal riadiť celých 20 rokov, a opraty prenechá novej generácii. Z tej starej v Red Bulle zostáva v podstate už len Max Verstappen. Podľa Marka sa však o jeho budúcnosť netreba báť pod jednou podmienkou.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/223361/verstappen-chce-byt-uspesny-ale-v-harmonickom-prostredi-hovori-o-jeho-buducnosti-marko

Wolff, Marko, Jos a Max by bola zaujimava kombinacia. :sweat_smile:

V této sezóně jsem byl první a později s Gianpierem Lambiasem jsme byli v týmu jediní, kdo stále věřil, že Max Verstappen vyhraje mistrovský titul. Byli jsme opravdu oduševnělí a šli jsme naplno. Když to nevyšlo, bylo to obrovské zklamání. Toto zklamání vedlo k rozhodnutí, že teď bude nejlepší čas odejít."

… docela čumím, tak nakonec stačil jeden neúspěch :arrow_right: zklamání :arrow_right: a šlus :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Nikdy by nefungovala.

Helmut neřekne naplno, že dostal vyhazov za ty svoje nesmysly co si tam dělal bez souhlasu managementu. Ale jinak hezky potopil Maxe, kterej po Maďarsku hlásal, jak v sezóně 25 už nevyhrají jediný závod

1 Like

Preco si to myslis?

Taky to tak vnímám. Chce odejít jako z vlastní vůle :man_shrugging:

1 Like

Treba brat do uvahy aj to, ze Helmut ma 82 rokov a jeho aktualny zivotny styl bol cekom narocny uz len kvoli cestovaniu aj pre bezneho cloveka v strednom veku, nie pre 82-rocneho “dedka”.

Skoncila sa jedna era pravidiel, mimoriadne uspesna pre RB, a dalsia bude trvat asi 4 roky a vyhlady pre RB nie su uplne ruzove, tak preco to nezapichnut takto na vrchole?

Sklamanie to musi byt urcite velke, ale na druhu stranu je to velky uspech takyto comeback. Vacsina formulovej verejnosti aj tak hovori viac o Verstappenovom comebacku ako o novom sampionovi Norrisovi, takze svojim sposobom to bol uspech.

Emil tezko najde tym ktery bude harmonicky provozovat pouze jednu stranu garaze a druhou jen jako kompenzacni pomucku pro zvyseni jeho nizkeho sebevedomi.

Max do Mercedesu nepojde. Povedal by som, ze jeho navsteva na Totovej jachte bol asi posledny pokus dostat ho tam. Max poslal Tota definitivne do haja. Mozno to este skusi vo Ferrari alebo v Astone a mozno sa na F1 vykasle uplne a pojde jazdit WEC

Max ostane v f1 dokedy bude ziadany a bude to sypat. Pochybujem ze sa ukrati o miliony pre rodinu, len kvoli tomu ze ho to “nebavi”. To su reci pre naivky

Emil asi jedná s jinými týmy a jeden z dotazů mohl být jestli by s nim mohl přejít i Helmut. Určitě kladnou odpověď nedostal.
V každém případě teď čeká RB nová éra, když ve vedení nezůstal kámen na kameni.

Tazko povedat.
Nemyslim si, ze Max je z tych, co by jazdili len pre prachy, ak ho to nebude bavit a nebude uspesny.
Nove monoposty nemusia byt “fun to drive” a ak nebude v bojoch o titul (osobne neverim, ze by mu bolo uplne jedno ci skonci pri 4 tituloch), tak penazi ma dost a doma ma male dieta a zabavit sa moze aj na inych podujatiach/seriach, preto by ma za istych okolnosti jeho odchod z F1, pripadne pauza, az tak neprekvapil.

Mozno sa mylim, ale nepovedal Max pred par rokmi, pri podobnych otazkach, ze jeho kariera v F1 je uz v druhej polovici? :slight_smile:

1 Like

Uvidime ako to Maxovi bez pestunky v buducnosti pojde. Sam som na to zvedavy.

Ach ten crashtappen… Shame on him.

1 Like