Verstappen by mal za svoje výroky dostať pokutu, odkazuje Montoya | Magazín F1 - F1online.sk

Toto naozaj nazyvas subojmi??? :hushed_face:

No tak trošku je to taková obíhačka no. Ale tak trošičku to ten souboj připomínalo ne? :wink:

A zjavne fanusikom Verstapena unikala pointa po minule roky, ked sedel v top monoposte, ze galakticky bol iba na ukor svojho kolegu a jazdcov z beckoveho timu.

Teraz je jeho kolega hned prvu sezonu tesne pri nom, zjavne uz robi RB oba monopost rovnake. Ale Verstapn uz tak nedominuje, uz je slabucky ako caj. Este jeden rok s takym monopostom a zabali to, alebo sa bude rychlo Wolfovi vtierat, aby mal zase top monopost.

1 lajk

Neopetovana laska muze zpusobit trvalou zast. Bobek nedokaze prekousnout, Max nadale ignoruje jeho milostne dopisy a odmita se s Bobkem setkat na “kave”. Chudera se z toho mentalne zhroutil a misto aby sel v zivote dal ma doma Maxovu voodoo panenku a mentalne se uk.aji pri kazde diskuzi ve ktere se Maxovo jmeno objevi ( ci neobjevi​:grin:). Je to takovy mistni nemocny, ale totalne neskodny trotl. Vetsina se ho uz naucila ignorovat.

2 lajkov

Vedel jsem ze se pretvarujes, myslel jsem ze jsi muj kamarad, ted jsem smutny.

1 lajk

Co ty vis. Treba mam rad blaznive zatrpkle zarlivky jako ty​:winking_face_with_tongue:

1 lajk

Proc mi furt v kazdem prispevku nadavas, kdybys byl vedle me takovou bych ti jednu vlepil ze by ses nepostavil.

Koketuji s myslenkou se s tebou potkat nazivo.. .. bylo by zajime te videt rict mi to primo do oci​:smiling_face_with_sunglasses:

4 lajkov

Jakoze jses vypasenej vepr?

Srazil bych te jednou presne mirenou mezi oci kretene.

Chces to zazit?

Prijde ti tvoje odpoved normalni?

Prosim hod se do klidu

4 lajkov

Ano normalni odpoved cloveku tveho typu, ty se hod do klidu.