Verstappen bol v každom kole VC Číny rýchlejší ako trojica za ním (PREHĽAD ČASOV) | Magazín F1 - F1online.sk

Richtr tu čte tvé názory. :slightly_smiling_face::+1:

Kdo říká, že Mercedes musí mít zase nejlepší motor? Aby jste hoši nebyli zklamaní :stuck_out_tongue:

Nevím, ať vezme kohokoliv přiznám se že mi to moc nenapoví a stejně budu mít ohledně dalšího složení v Mercedesu zamotanou hlavu :thinking: :smile:

Zkuste mi přiblížit vaše vize dle toho koho vezme na 2025?

Já mám v hlavě 2 možnosti.

Antonelli Russell
Bottas-Russell

1 Like

A napoví to něco k Maxovi v Mercedesu 2026? :thinking:

Ne. To by znamenalo, že na něj s největší pravděpodobností prdi.

A koho by měl přijmout aby na něj neprděl? :smile:

Vzit ho rovnou příští rok. :slightly_smiling_face::grin:

Tak na tom se shodneme :handshake: :smiley:

Eli Bábíčková ví, kudy běží zajíc. :slightly_smiling_face::+1:

https://www.instagram.com/p/C5Qyqs5ti_C/?igsh=MjlkZTIxc2htc2ty

2 Likes

Tieto “data” su na smiech, ked len rozdiely medzi Verstappenom a Perezom, Alonsom a Strollom, Albonom a Sargeantom su priepastne. :slight_smile:

Je to naskok Verstappena alebo je to priemer Verstappena s Perezom alebo ako to je? Predpokladam, ze to nevies, hlavne ze to tu prezentujes ako fakty.

Krvave slzy ronia. Blizi sa koniec. Este 2-3 roky trapenky a mozu si najst novu modlu. :joy:

To víš, člověk by se v tomhle měl řídit čísly a být racionální, ne se hádat a shazovat na základě preferencí a emocí :slight_smile:

Tady si totiž x lidí myslí, jak Alo je božský a dělá ten extrémní rozdíl. :clown_face:

3 Likes

Mozno je to dovod jeho zlosti proti Hornerovi a v dalsej serii DtS bude hlaska “Change your fu.cking wife.” :joy:

2 Likes

Mercedes by měl začít maximalizovat výsledky a vyprdnout se nějaký hledání zázraků.
Prostě akceptovat fakt, že jsou 4-5 tým a udělat vše pro to, aby se snažili minimálně dojet na svoje pozice. Pak si připravit data pro upgrady a s upgradama se zlepšovat. McL ani Ferrari nejsou nějak zázračně před nimi.

Je to o jednom updatu a dobrém nastavení. Potom můžou v klidu jezdit pódia.

Hledají za každou cenu zázrak, kde nejspíše ani není. I když to 2 místo že sprintu ukazuje potenciál, že tam něco bude.

Valtteri Bottas

Tak Bottas by přistoupil na nějakou roli “hadru”.

Wolff by mu dal smlouvu třeba na 3-4 roky.

První rok by jezdil u Mercedesu a Antonelli by si mohl dát v klidu sezónu ve Williamsu.

Potom třeba v průběhu, nebo po sezóně, ty jezdce swapnout ten tam, druhej sem a všichni budou happy.

Bottas není v pozici, kdy má na stole 10 nabídek a neví kam dřív. Takže by na tohle přistoupit mohl.

Končit ještě nechce, takže by tohle mohl být krásný závěr jeho veleúspěšné kariéry. Chvilku si zajezdí a nějaký milion to ještě hodí.

Kvalitne auto znasobene tym, ze Versatppen je v absolutnom prime time. Toto nie je az taka neobvykla situacia v F1.

1 Like

som zvedavy ako sa mu bude darit vo WEC