Richtr tu čte tvé názory.
Kdo říká, že Mercedes musí mít zase nejlepší motor? Aby jste hoši nebyli zklamaní
Nevím, ať vezme kohokoliv přiznám se že mi to moc nenapoví a stejně budu mít ohledně dalšího složení v Mercedesu zamotanou hlavu
Zkuste mi přiblížit vaše vize dle toho koho vezme na 2025?
Já mám v hlavě 2 možnosti.
Antonelli Russell
Bottas-Russell
A napoví to něco k Maxovi v Mercedesu 2026?
Ne. To by znamenalo, že na něj s největší pravděpodobností prdi.
A koho by měl přijmout aby na něj neprděl?
Vzit ho rovnou příští rok.
Tak na tom se shodneme
Eli Bábíčková ví, kudy běží zajíc.
https://www.instagram.com/p/C5Qyqs5ti_C/?igsh=MjlkZTIxc2htc2ty
Tieto “data” su na smiech, ked len rozdiely medzi Verstappenom a Perezom, Alonsom a Strollom, Albonom a Sargeantom su priepastne.
Je to naskok Verstappena alebo je to priemer Verstappena s Perezom alebo ako to je? Predpokladam, ze to nevies, hlavne ze to tu prezentujes ako fakty.
Krvave slzy ronia. Blizi sa koniec. Este 2-3 roky trapenky a mozu si najst novu modlu.
To víš, člověk by se v tomhle měl řídit čísly a být racionální, ne se hádat a shazovat na základě preferencí a emocí
Tady si totiž x lidí myslí, jak Alo je božský a dělá ten extrémní rozdíl.
Mozno je to dovod jeho zlosti proti Hornerovi a v dalsej serii DtS bude hlaska “Change your fu.cking wife.”
Mercedes by měl začít maximalizovat výsledky a vyprdnout se nějaký hledání zázraků.
Prostě akceptovat fakt, že jsou 4-5 tým a udělat vše pro to, aby se snažili minimálně dojet na svoje pozice. Pak si připravit data pro upgrady a s upgradama se zlepšovat. McL ani Ferrari nejsou nějak zázračně před nimi.
Je to o jednom updatu a dobrém nastavení. Potom můžou v klidu jezdit pódia.
Hledají za každou cenu zázrak, kde nejspíše ani není. I když to 2 místo že sprintu ukazuje potenciál, že tam něco bude.
Tak Bottas by přistoupil na nějakou roli “hadru”.
Wolff by mu dal smlouvu třeba na 3-4 roky.
První rok by jezdil u Mercedesu a Antonelli by si mohl dát v klidu sezónu ve Williamsu.
Potom třeba v průběhu, nebo po sezóně, ty jezdce swapnout ten tam, druhej sem a všichni budou happy.
Bottas není v pozici, kdy má na stole 10 nabídek a neví kam dřív. Takže by na tohle přistoupit mohl.
Končit ještě nechce, takže by tohle mohl být krásný závěr jeho veleúspěšné kariéry. Chvilku si zajezdí a nějaký milion to ještě hodí.
Kvalitne auto znasobene tym, ze Versatppen je v absolutnom prime time. Toto nie je az taka neobvykla situacia v F1.
som zvedavy ako sa mu bude darit vo WEC