Verstappen bojkotuje tlačovku, na otázky odpovedal jednoslovne | Magazín F1 - F1online.sk

Maxova nevymáchaná klapačka je jedním z pokladů dnešní F1 a FIA je tak pitomá, že chce tuhle pokladničku zavřít.

Kolika pilotům se podařilo vyvolat diplomatický skandál, který zaznamenala i OSN? :slight_smile:

Reklama k nezaplacení (a když už jsme u Lance, byl u toho i on).

Za chvíli ti piloti budou jako roboti a místo vlastní odpovědi zapnou na tiskovce ChatGPT.

2 Likes

Maxe teď nechám stranou, ten je myslím dostatečně známý jako svéráz, ale Lance je pro mě jeden z nejneproniknutelnějších jezdců. Neřešme teď jeho jezdecké kvality, ale myslím, že ho málokdo vnímá z osobnostního pohledu. Figuruje dlouhodobě jako “povoláním syn”, vystupuje flegmaticky, prakticky nemluví… Přitom například dokázal vloni odjet několik závodů s poměrně vážnými a nepochybně hodně bolestivými zraněními, aniž by kolem toho dělal bůhvíjakou senzaci. Podle mě má v sobě urputnost a nasazení po tatínkovi v kombinaci se sebevědomím synka, který vyrůstal ve vyšší vrstvě. Takového je pak těžko přesvědčit, že by se měl věnovat novinářům - proč? Nebaví ho to, tak splní povinnost a nazdar. Ale to je jenom osobní názor zdálky.

Bola som v Holandsku, nadáva sa tam a je to normálne. Na druhej strane, asi by mal rešpektovať britské a americké pravidlá, keď hrá v ich predstaveniach. Štve ma to.

1 Like

No počkej, skandál, proti kterému se ohradit mongolský teď nevím kdo, se už před Maxem podařil Júkimu. To je taky talent :smile: . Tak ne, kecám - to byl Max, byl první! Júki až letos :smile: .

1 Like

I piloti jsou lidi z masa a kostí a spontánnost patří k věci. Resp. součástí toho sportovce je i nedokonalost. Max určitě není etalon diplomatického jednání a sám mám někdy pocit, že by si na svá ústa měl požádat o zbrojní pas. Ale to je právě to, co ho zlidšťuje. Navzdory tomu, že je to bohatá celebrita, v jádru je to pořád temperamentní, defaultně nevrlý kluk, kterého si umím představit v hospodě, což je pro mě sympatičtější než kdyby se přizpůsoboval modelovému chování. Nejlepší slovo je asi “autenticita”.

1 Like

Piloti maji na tiskovce mluvit slusne Max, neMax. V kokpitu je to jina pisen. Muj nazor.

Ale Max to udelal fer. Sem jakej sem, kdyz mi neco ulitne tady, dostanu flastr, tak pojdme o kus dal, tam je to richtig.

Sulayem to v tomhle pripade ma tezke, uznavam, ale myslim ze na reseni toho ma mimo tohohle dost.

Kridla se ohybaj jak stvoly ve vanku, McLaren ma DRS a ani nemusi bejt do vteriny, komisari mavaj zlutejma vlajkama jak na prvniho Maje a ruinujou kola pilotum a beduin resi jestli se tetka Vomackova z Horni Dolni, neciti pohorsena ze si pilot odplivne a trestanej je podle rodokmenu.

Takze jsem za slusnost pilotu a ekologii v me zemi.

Ale nez zacnou mluvit piloti jako ministranti, tak bych rad aby ty zavody byli fer.

At auta klidne jezdej na jablecnou stavu a topime kopretinama, ale pred tim at maji lidi co zrat a cim svitit.

4 Likes

První řádku podepisuju úplně bez výhrady. Na veřejnosti vůči cizím lidem se má mluvit slušně, to nemá nic společného s neupřímnosti nebo nadměrnou korektností. Ale jinak mě celá kauza spíš baví, než pohoršuje :smile: .

3 Likes

Nejake vysilacky, to bych jako pilot vubec nekomentoval, ale rozumim ze VER s tim ted ma problem, holt mistr sveta v krouzeni 30s pred startovnim polem uz bude frustrovany na veky. Ale tak muze jit do Indy, tam jsou ty ovaly ne :drooling_face:

Mali by sa k Maxovi pridať aj ostatní jazdci. Toto čo stvára ten malý škrečok od Arabov je choré a na hlavu

1 Like

VER by se mel naucit zvysovat si sebevedomi vykonem na trati a ne spackovanim do eteru :rofl:

Verstappen len nevyuziva toho, ako dnesny svet funguje. Tu by sa mal priucit od Hamiltona. Naucit sa hrat na rovnake struny, napr.: “V Holandsku sa nadava normalne(nasim novinarom to nevadi), ak to tu netolerujete ste rasista a smrdi to diskriminaciou, ocicidne mate nieco proti Holandanom.” A podobne shity.

Sport si to pokazil sam tym, ze nebyva normalna slusna tlacovka po preteku ako kedysi, ale rovno po vystupeni z auta chalanov spovedaju wannabe odbornici

3 Likes

Ale no tak, on to neřekl po vystoupení z auta, ale úplně s chladnou hlavou na čtvrteční tiskové konferenci. To byla tak trochu hozená rukavice komisařům, a ti to celkem standardně nezvládli a místo aby mu vypálili pokutu nějaké to euro a tím by to asi skončilo, tak teď máme tuhle telenovelu :smile: . On zametat chodníky nebude, žádný strach, i když třeba asistovat u formule E pro něj může být opravdu nepřekonatelné :smile: .

Podporili ho všetci. Dokonca aj Hamilton.

Tu je problém, že Max nie je čierny. Tým pádom nemá doživotnú victim card, ktorú by mohol vyťahovať hocikedy.

Hamilton to podla mna spravil z vlastnych pohnutok. Ten ma so Sulajemom nevybavene ucty, vid jeho “rasizmus” pri spomenuti slova raper

3 Likes

1 Like