Verstappen bojkotuje tlačovku, na otázky odpovedal jednoslovne | Magazín F1 - F1online.sk

Jasne. Uz ho vidis. Verstappena bojkotovat zavod kvoli deb1lnostiam FIA a este kvoli tomu aby sa to vsade prepieralo, to on miluje najviac tieto sra.ky okolo pretekania. Cisty verstappen :ok_hand::joy: mal by si zabudnut na tvoje zbozne prianie a radsej fandit landovi aby ho ustval na trati a vybojoval titul svojimi a timovymi silami nie takymito kktinami :v:

1 Like

Samozřejmě může.

Stejně tak to můžu považovat z jeho strany za dětinské, ne? Jelikož vždy mluvil normálně.

1 Like

Teď si uvědomuji, že tady na fóru jsme v stejné situaci jako piloti F1. V příspěvku výše jsem musel pomlčkami zviditelnit zaretušované slovo.

Tak doufám, že mi algoritmus stránek nenapaří úklid tribun.

Právě proto to Verstappen dělá. Aby ukázal, že FIA zachází s piloty jako s dětmi, které hlídá a napomíná paní učitelka. Nemluv sprostě, Maxíku.

1 Like

Ferdo som v nemom uzase, ty si sa zastal verstappena? :flushed::joy::sunglasses:

3 Likes

Možná s nimi musí jednat jako s dětmi.

Chtel po nich, aby nemluvili sprostě.
Nevydrželo to ani hodinu.

1 Like

A co to sprosté slovo vlastně je?
Ho.vno, nebo prdel, chčije taky někomu nemusí být po chuti. Ani čůrání není lékařský výraz a používáme ho všichni.

Když jsem byl malý kluk, tak mi říkali, že sprostý není ten, kdo sprostě mluví, ale ten kdo sprostě myslí.

Když si Emil zastání zaslouží, tak budu po ruce vždy i když mezi mé oblíbence nepatří.

2 Likes

Třeba je problém v paternalismu. Nařizuje se, vyhrožuje sankcemi. Tohle nefunguje.

Kde si bol ked fia netrestala leclerca za “fucked”?

Kde si bol ked dneska vypipali russella ze nadavku? :joy:

Ty sa vies pozrieť so zrkadla vobec? :joy: to je fakt úžas co tu dokážete :clown_face::joy:

Ale funguje, jen Max chvilku zatrucuje, ale pak se to zas uklidní a na slovník si tam dá každý trochu větší pozor :wink:

2 Likes

Až se bude chovat normálně i Sulayem, tak třeba budu mlčet, ale zatím o něm slyším pouze když kolem sebe rozsévá sváry.
Hele nebyl to náhodou právě Sulayem, který se musel stáhnout ze scény, když do všeho remcal?
Nepřekvapilo by mě, kdyby se to zase opakovalo o pár měsíců by jsme o něm opět neslyšeli.
Prezident FIA bin Sulajim se stahuje z každodenního řízení aktivit v rámci F1 – F1sport.cz (auto.cz)

Se stylem práce současného prezidenta FIA nejsou spokojeny ani některé týmy – F1sport.cz (auto.cz)

Male babo sa nevie vyjadrovat na TK bez nadavok, chudatko :slight_smile: :baby_bottle:

1 Like

VER je asi nejtrapnejsi pilot historie, pro koho je to divadlo, pro trilete decka co nechapou souvislosti?

V zavode nema sanci, i kdyz drze modro bulvy uz jsou zase videt. Norris, Piastri, obe Ferrari a mozna Hamilton, ti vsichni pujdou postupne pred mistra sveta pokud se mu podari start a pujde pred Norrise, nejsou podklady k tomu proc by to melo byt jinak.

Ak nebudeš vzdorovať, zožerú ťa.

3 Likes

Hezký profilový obrázek. :slight_smile: :+1:

1 Like

Ďakujem. Ak raz vyrastiem, budem ako ona :slight_smile:

3 Likes

Trochu mě překvapilo, že Maxovi dali (komisaři, ne Sulayem) za ten slovník na tiskovce “nucené práce” :smile: , čekala jsem pokutu. To by mi přišlo adekvátnější a on by se možná tak nevzpěčoval. Ale co, celkem mi to nevadí, ať je trochu vzrůšo. Stejně se na těch tiskovkách málokdy dozvíme něco nového zajímavého a upřímně řečeno nevidím velký rozdíl mezi Maxovým bojkotem a Lancovým normálním projevem :smile: . A vůbec, třeba to celé ustojí a dojde k nějakému smíru (taky můžou zasáhnout sponzoři, což už se myslím jednou stalo), nebo ne a dostane další flastr. Je to dospělý člověk :woman_shrugging:.

2 Likes

Presne tak! Tí dvaja sú teraz ako cez kopirák. Možno bude iný prístup k výchove ich otcov, ale v princípe sú obaja rovnako badass (zloriť?).

Maxova nevymáchaná klapačka je jedním z pokladů dnešní F1 a FIA je tak pitomá, že chce tuhle pokladničku zavřít.

Kolika pilotům se podařilo vyvolat diplomatický skandál, který zaznamenala i OSN? :slight_smile:

Reklama k nezaplacení (a když už jsme u Lance, byl u toho i on).

Za chvíli ti piloti budou jako roboti a místo vlastní odpovědi zapnou na tiskovce ChatGPT.

2 Likes