Verstappen blokoval Strolla a nedodržal deltu v prípravnom kole, ale trestom sa vyhol | Magazín F1 - F1online.sk

Keď legenda o údajnom nadržiavaní britským jazdcom a prísnejšom trestaní Maxa Verstappena dostane facku. Holandský šampión po pretekoch v Saudskej Arábii poriadne penil, keď dostal trest za skrátenie šikany a udržanie prvého miesta pred Oscarom Piastrim. Jeho fanúšikom a internetovo zraniteľnejším občanom to dalo muníciu, aby na sociálnych sieťach opäť prejavili vlastnú neobjektívnosť, z ktorej tak radi obviňujú FIA. Faktom však je, že Verstappenovi prešli v Miami dve pomerne blatantné priestupky proti pravidlám.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/197508/verstappen-blokoval-strolla-a-nedodrzal-deltu-v-pripravnom-kole-ale-trestom-sa-vyhol

Nerozumím, … asi nechci rozumět.

1 Like

Nepoznáš?

Ahaaaaa :smile: Jsem psal že nechci rozumět :frowning_face:

Jinak ještě octový nálev, pepř, chléb a sem s tím :yum:

2 Likes

Zdá se Ti ta FIA tlačenka málo kyselá? :grin:

Myslim ze ak by niekto iny jazdil Verstappenovym stylom mal by trestnych bodov ze by nenastupil minimalne v troch zavodoch sezony. Konzistentnost rozhodnuti o blokovani inych v kvalde zase dostala na frak :frowning:

SQ som nepozeral, takze neviem. Ak ale Strolla obmedzil, mal dostat trest, o tom ziadna.

Ale styl akym Pavlik pise tieto clanky je prinajmensom usmevny. Snaha podporovat tu hejt je tam viac ako ocividna

3 Likes

Spíše pro to nemám přijatelnou omluvu.

1 Like

Já se divím, že si to nechají poškození jezdci líbit.

2 Likes

Nechaj ho, naučil sa nové slovíčko “blatantné”, tak ho chcel využiť, ale zároveň mu buď ušla východniarčina dva/dve alebo sa preklepol a celá tá veta pôsobí komicky. :smiley:

1 Like

Tiez som toho nazoru, ze pouzit vyraz “blatantné” v snahe posobit inteligentne sa minul ucinku a posobil skor komicky. 🫢

1 Like

Stroll má aspoň argument prečo to zase raz nedal. By som chcel vidieť tie 3-4 desatiny čo tam akože nechal

Inak autor očividne “fanúšik” RBR. Takéto veci si tu môžeme dovoliť my, diskutujúci a nie akože nestranná redakcia

3 Likes

Mňa by skôr zaujímalo kde berú prachy na uplácania FIA, keď oslíka vyhodili

Nedodržel deltu a 4 jezdce omezil. A nic.

2 Likes

Asi výchovný program, aby své dítě hned nemlátil jako jeho táta, ale byl tolerantní.

vsak dopredu oznamili, ze sa bude menej trestat. Max uz skusa kde su limity.

1 Like