Verstappen: Auto nebolo ani raz správne vyvážené | Magazín F1 - F1online.sk

S výnimkou Fernanda Alonsa mali po sobote všetci majstri sveta na rošte hlavu v smútku. Lewis Hamilton pre vypadnutie v Q2, Max Verstappen si zas lámal hlavu nad tým, prečo sa Red Bullu na Hungaroringu vôbec nedarí. Inžinierom sa počas noci nepodarilo zvrátiť nepriaznivý vývoj.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/209960/verstappen-auto-nebolo-ani-raz-spravne-vyvazene

Copak Max umí jezdit jen s vyváženým monopostem? :open_mouth:

2 Likes

Kde je jeho zázračné tahání šrotu do top 3? :open_mouth:

2 Likes

:thinking:

2 Likes

Co odešel Adrian, je ten trend docela jasný :thinking:

3 Likes

A bude hůř. Hodně hůř. Ještě budou na Hornera vzpomínat.

Co na Hornera, ale na Adriana, Roba Marshalla a motory Hondy

Každý z nich měl na úspěchu velký podíl, ale hlavní osobou byl Didi a ten chybí nejvíce.

1 Like

Ty zapomínáš že maj Maxe co by vyhrával i s Haasem, takže žádný strach :sunglasses:

2 Likes

koukal jsem chvili na onboard a nutno uznat, že tentokrát to opravdu nesedělo. :100:

2 Likes

Kdyby jenom s Haasem. Podle některých zdejších i s traktorem, proto se divím, že si na Čabajkoring v zemědělské oblastí žádný schopný traktor nesehnal.

3 Likes

Verstappen nemá v poslední době formu. Ono to je vidět už delší dobu, že nemá takovou svou jiskru.
Upozorňoval jsem na to už dříve, ale jsem jeho hater, takže to ode mě neplatí.

Ale mrzí mě to, protože mám na poličce vystavenou jeho figurku.

Já si myslím, že ten včerejší ručník nebyla žádná náhoda, ale jasný záměr.
Máš vedle figurky i jahelníček? :grin:

Verstappen v nadpise a cievky opat praskaju:

image

Zišla sa tu celá hviezdna rota. :joy:

A štatistika, z ktorej odpáli poistky ešte viac:

Verstappen má v tejto sezóne v traktore len o 1 PP menej ako Norris a Piastri. :fire:

2 Likes

puff je v pohode

Jj, všichni jsme v pohodě. To jen Jos musí řešit, že si na fórum někdo dovolí přispívat do diskuzí

1 Like

Nedal sa orezat. Ale par tyzdnov z neho bol fanusik Maxa, ked hrozilo, ze pojde do Mercedesu. Uz ma nakupeny merch Orange army, ale musi este rok navyse pockat. :sweat_smile:

1 Like

O to hůř, že i při takové statistice už Emil ztrácí 81 bodů.
V závodě už to Emilové hatlálum patlálum s volantem nějak nevychází.

2 Likes