Mozno robim chybu, ale nebol to sam alo kto sa rozhodoval podpisat tie teamy? Nechap ma zle ale vyhovarat sa na smolu neni presne podla mna
Tak proč mu ty promeškané tituly počítá, když na nich nezáleží . Pro mě je to prostě kvalitní pilot se dvěma tituly, jestli to nestačí, tak bohužel.
Však Max jen řekl svůj názor a odůvodnil ho. Kam se podělo to máme rádi jeho upřímnost?
Protože Max je perfekcionista a chce to ukázat na číslech
Tak já vím, stačil jsem si všimnout, že tu o Alonsovi píšeš, že se k němu nechceš vubec vyjadřovat a že na něm vlastně nezáleží. Pro tebe kvalitní pilot pro mě a třeba pro Verstappena mezi pětkou nejlepších v historii.
A podle Maxe patří mezi nejlepší pětku historie, jestli je to moc tak bohužel
Máš pravdu, udělala jsem chybu. To je ta okurková sezóna, člověk se pak nechá zatáhnout i do podobné od začátku nesmyslné diskuze.
Max má patent na pravdu?
A proč se mě nikdo nezeptal na top5 historie?
Připadáš si oproti Maxovi opomíjen?
Ano připadám. Žiju déle jak on, takže bych k tomu měl mít taky nějaké slovo.
Patent na pravdu nemá nikdo. Ale většinou pravdu mám já, takže se budeš řadit za mnou a řídit mnou
Jsi mnohem důležitější než Max, ale nech si to pro sebe
Tak předně se do toho teda nechal zatáhnout Max, a řekl upřímně jak to vidí, bez omáčky okolo.
Nejlepší 2 jezdci 1. Hamilton a 2. Hakkinen…
Zbytek už mě nezajímá.
Možná 3.Prost, 4. Verstappen a 5. Senna.
6. Alonso 7 Schumacher 8 Vettel…
… a pak se nediv že se tě nikdo neptá
Udělal jsem top8
Osobně bych do TOP5 určitě dal Niky Laudu… On byl jak skvělý jezdec, tak ale zároveň i osoba s obrovským citem pro taktiku a ladění techniky, v této komplexnosti moc konkurence nemá. A k tomu ještě neskutečný příběh kolem jeho havárie…
Tituly sice má “jen” 3, mohl se dostat na 4-5 (tady bych obrovskými čísly jako u jiných v diskusi neházel, ale byl to prostě borec…
Spolu s ním bych měl v TOP5 určitě Schumachera a Sennu, ale pak už bych hodně váhal. Lewis tam patří statisticky, ale upřímně po startu hybridní éry to měl o poznání jednodušší. Ale dejme tomu, statistika se nesmí přehánět, ale přeci jen úplnou jedničku v ní vynechat nelze.
To jsou čtyři, ale s pátým už mám obrovský problém, to už je opravdu čistě o sympatiích a neumím to zdůvodnit. Možná Fangio jako zástupce historie, ale těžko říct. Třeba Prost se taky nabízí, hodně dobrý byl i Piquet (podle mne trochu opomíjený), mezi legendy se pomalu sune i Max - tady už je toho zkrátka moc.
-
Hah, zrazu tí, čo sa smejú z každého Maxovho vyjadrenia a spochybňujú ho, sa idú o jeho vyjadrenie opierať a hovoriť, že Max len povedal svoj názor a má pravdu. Klauni poyebaní nechutní.
-
Zaujímalo by ma koho by vybrali do top 5 a koho by z nej vynechali. Schumachera? Sennu? Fangia? Laudu? Prosta? Hamiltona? Verstappena? Atď.
-
Alonso je výborný pilot a má svoje dva zaslúžené tituly. Mohol mat tri, keby bol rýchlejší ako nováčik Hamilton, ale nebol, boli si vyrovnaní. Mohol mať štyri, keby zvládol AD2010 alebo sa vyvaroval niektorých iných chýb v sezóne. Mohol mať viac, keby sa vedel rozhodovať a nevybudoval si povesť rozvracača tímov. Mohol mať viac, keby mal odvahu ísť do RB v 2008. Aj tí patrí ku komplexnosti pilota. Má toľko koľko má mať a v historických tabuľkách je tam kde je.
Staci si pozriet, co to tu bolo cez vikend… Banda dokruhuhonicov jak vysitych. Dva clanky o RBR, tam hned prve prispevky traja turbotrollovia. Clanok o McLarene, a pod nim zasa turbotrollovia kydaju na RBR Ale tu uz je Verstappen super, lebo chvali Alonsa