Verstappen: Alonso patrí do najlepšej päťky histórie, mohol mať aj osem titulov | Magazín F1 - F1online.sk

Mozno robim chybu, ale nebol to sam alo kto sa rozhodoval podpisat tie teamy? Nechap ma zle ale vyhovarat sa na smolu neni presne podla mna

1 Like

Tak proč mu ty promeškané tituly počítá, když na nich nezáleží :smile: . Pro mě je to prostě kvalitní pilot se dvěma tituly, jestli to nestačí, tak bohužel.

Však Max jen řekl svůj názor a odůvodnil ho. Kam se podělo to máme rádi jeho upřímnost? :smiley:

2 Likes

Protože Max je perfekcionista a chce to ukázat na číslech

2 Likes

Tak já vím, stačil jsem si všimnout, že tu o Alonsovi píšeš, že se k němu nechceš vubec vyjadřovat a že na něm vlastně nezáleží. Pro tebe kvalitní pilot pro mě a třeba pro Verstappena mezi pětkou nejlepších v historii. :smile:

2 Likes

A podle Maxe patří mezi nejlepší pětku historie, jestli je to moc tak bohužel :wink:

1 Like

Máš pravdu, udělala jsem chybu. To je ta okurková sezóna, člověk se pak nechá zatáhnout i do podobné od začátku nesmyslné diskuze.

8 Likes

Max má patent na pravdu?
A proč se mě nikdo nezeptal na top5 historie?

Presne tak, vsetko zle na mna, k Evke budte dobri alzaboys :grin: @Situs @spineIesssheep

4 Likes

Připadáš si oproti Maxovi opomíjen? :smiley:

1 Like

Ano připadám. Žiju déle jak on, takže bych k tomu měl mít taky nějaké slovo.

Patent na pravdu nemá nikdo. Ale většinou pravdu mám já, takže se budeš řadit za mnou a řídit mnou :face_with_monocle:

Jsi mnohem důležitější než Max, ale nech si to pro sebe :slightly_smiling_face::pray:

1 Like

Tak předně se do toho teda nechal zatáhnout Max, a řekl upřímně jak to vidí, bez omáčky okolo.

Nejlepší 2 jezdci 1. Hamilton a 2. Hakkinen…
Zbytek už mě nezajímá.
Možná 3.Prost, 4. Verstappen a 5. Senna.
6. Alonso 7 Schumacher 8 Vettel…

1 Like

… a pak se nediv že se tě nikdo neptá :smile:

1 Like

Udělal jsem top8 :stuck_out_tongue:

1 Like

Osobně bych do TOP5 určitě dal Niky Laudu… On byl jak skvělý jezdec, tak ale zároveň i osoba s obrovským citem pro taktiku a ladění techniky, v této komplexnosti moc konkurence nemá. A k tomu ještě neskutečný příběh kolem jeho havárie…
Tituly sice má “jen” 3, mohl se dostat na 4-5 (tady bych obrovskými čísly jako u jiných v diskusi neházel, ale byl to prostě borec…
Spolu s ním bych měl v TOP5 určitě Schumachera a Sennu, ale pak už bych hodně váhal. Lewis tam patří statisticky, ale upřímně po startu hybridní éry to měl o poznání jednodušší. Ale dejme tomu, statistika se nesmí přehánět, ale přeci jen úplnou jedničku v ní vynechat nelze.
To jsou čtyři, ale s pátým už mám obrovský problém, to už je opravdu čistě o sympatiích a neumím to zdůvodnit. Možná Fangio jako zástupce historie, ale těžko říct. Třeba Prost se taky nabízí, hodně dobrý byl i Piquet (podle mne trochu opomíjený), mezi legendy se pomalu sune i Max - tady už je toho zkrátka moc.

3 Likes
  1. Hah, zrazu tí, čo sa smejú z každého Maxovho vyjadrenia a spochybňujú ho, sa idú o jeho vyjadrenie opierať a hovoriť, že Max len povedal svoj názor a má pravdu. Klauni poyebaní nechutní. :clown_face: :joy:

2. Zaujímalo by ma koho by vybrali do top 5 a koho by z nej vynechali. Schumachera? Sennu? Fangia? Laudu? Prosta? Hamiltona? Verstappena? Atď.

3. Alonso je výborný pilot a má svoje dva zaslúžené tituly. Mohol mat tri, keby bol rýchlejší ako nováčik Hamilton, ale nebol, boli si vyrovnaní. Mohol mať štyri, keby zvládol AD2010 alebo sa vyvaroval niektorých iných chýb v sezóne. Mohol mať viac, keby sa vedel rozhodovať a nevybudoval si povesť rozvracača tímov. Mohol mať viac, keby mal odvahu ísť do RB v 2008. Aj tí patrí ku komplexnosti pilota. Má toľko koľko má mať a v historických tabuľkách je tam kde je.

8 Likes

Staci si pozriet, co to tu bolo cez vikend… Banda dokruhuhonicov jak vysitych. Dva clanky o RBR, tam hned prve prispevky traja turbotrollovia. Clanok o McLarene, a pod nim zasa turbotrollovia kydaju na RBR :slight_smile: Ale tu uz je Verstappen super, lebo chvali Alonsa :smiley:

7 Likes