Verstappen a sabatikal? To sa mi k nemu nehodí, hovorí Button | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen má viacero možností, ako naložiť so svojou aktuálnou nespokojnosťou s monopostom aj pravidlami. V hre je zaťať zuby a pokračovať, prestúpiť, ukončiť kariéru či dopriať si prestávku od Formuly 1. Podľa Jensona Buttona však posledná možnosť nie je veľmi pravdepodobná. Verstappen vraj nie je typ jazdca, ktorý by šiel na sabatikal.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/231848/verstappen-a-sabatikal-to-sa-mi-k-nemu-nehodi-hovori-button

“Toto je vzrušujúce. Na prestupovom trhu s jazdcami sa máme na čo tešiť. Max bude v strede záujmu, pretože momentálne sedí v aute, ktoré nemá dostatočnú výkonnosť. Sme zvyknutí na to, že jazdí vpredu, no teraz tam chýba,”

To můžu potvrdit. Nikdo na čele nechybí víc než Max. Bez Maxe to prostě není ono.

3 lajkov

neboj, Maxe zavřou a už nebudeš muset řešit otázku toho, kde bude jezdit

1 lajk

A myslíš, že bude na cele s Fernandem, nebo mu dá Max košem a bude mít za spolubydlícího Kimiho? A nebude Fernandovi případně bez Maxe smutno?

1 lajk

Max půjde na samotku, Fernanda pustí za dobrý chování

1 lajk

Mozno pre teba to neni ono, ale nam sa lepsie sleduju zavody v ktorych sa nevytlaca a neblokuje. A prinajhorsom nebura do superov. Pretoze my chceme vidiet zavody a nie destruction derby ala meeeechiko ci italiaaaaano..

1 lajk

Tak ses dockal, letos jsou to opravdu zavody :wink:

5 lajky

Ja nepisem o tom co upiekla FIA, ale o tom ci nam chyba buranie na poprednych poziciach.

Kouka se ti na to letos lip? Me ne.

No predbiehacich manevrov je rozhoden viac. Zabava tam je, zalezi, ktoremu timu fandis :smiley: