Veľká cena špeciálnych lakovaní. Nové farby odhalili (zatiaľ) päť tímov (Anketa) | Magazín F1 - F1online.sk

Veľká cena USA v Austine pevne kráča za statusom klasického podujatia. Circuit of the Americas si získal medzi fanúšikmi obrovskú popularitu a preteky v Texase nezatienili ani nablýskané podujatia v Miami a Las Vegas. Dôležitosť tohto podujatia dokazuje aj zoznam predstavených špeciálnych lakovaní.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/216199/velka-cena-specialnych-lakovani-nove-farby-odhalili-zatial-pat-timov-anketa

Lakovania pekne, no Williams, Aston a McLaren nie velmi tematicke “Texaske”.

Racing Bulls jednoznacny vitaz. Spolu s Red Bullom maju kazde jedno special livery vzdy krasne a tematicke. :+1:

McLaren by mal byt permanentne v tejto kombinacii, bola by ikonickejsia ako ta cierno oranzova

2 Likes

Kedze bola tema Texas tak som sa nevedel rozhodnut medzi RB a Haas. Nakoniec Haas. Haas ma taku racing classic, ktora sa mi dlhodobo paci.

2 Likes

Jsem myslel, že tobě se budou libit vzorce na Astonu, tak nic no… :neutral_face:

2 Likes

Adrian tam šlehnul pár základních výpočtů ohledně 2026 :sunglasses:

2 Likes

Aston je zeleny. na nejake vzorce pri tej Alonsovej rychlosti nemam cas.

Myslim, že tohle je nějaká forma zapisu Navier-Stokes rovnic. Údajně nejduležitější rovnice v celé F1, co se týče aerodynamiky a obtékání vzduchu.

2 Likes

Je to tak, je to rovnice, která se používá pro obtok vzduchu kolem monopostu

1 Like

Yep.

Je pěkný od Astonu, že se lidi snaží trošku vzdělávat.

2 Likes

To víš, nějaký čas jsem už s tou rovnicí strávil :smile:

2 Likes

Každej kdo má výšku tech. směru, tak to minimálně viděl, takže Jos to vidí poprvé třeba. No a Jirka už tu neni, tak ten ma smulu. xdd

1 Like

Aha, tak to Adrian pouští jen to co znal už v 8 letech :confused:

2 Likes

2 Likes