Veľká cena Chicaga? Zástupcovia mesta vidia prekážky, ale preteky neodmietli | Magazín F1 - F1online.sk

Po spečatení dohody s Madridom sa každý náznak o usporiadaní veľkej ceny na mestskom okruhu stretáva s veľkou nevôľou. Len krátko po uzavretí dohody so španielskym hlavným mestom zarezonovala správa, že Formula 1 si zaregistrovala ochrannú známku „Veľká cena Chicaga“ a tiež niekoľko ďalších, ktoré avizujú prítomnosť najvyššej motoristickej triedy v treťom najľudnatejšom meste Spojených štátov amerických.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/141071/velka-cena-chicaga-zastupcovia-mesta-vidia-prekazky-ale-preteky-neodmietli

Nechceme rovno aj Venice GP? Piloti by si mohli monoposty nalozit na pltky, dostat padlo a hura, podme na to…

4 Likes

Tiež ma to pobavilo :slight_smile:

2 Likes

Clovek by povedal, ok, dosiahli sme Miami a Las Vegas, staci nateraz, podme si to uzit.

Keby aspon nasli trat ako Spa.

Tak si povedzme o com by to bolo.
Vysoke betonove zabrany a mantinely, ocelove stlpy nesuce tony pletiva a zachrannych sieti.
A za tym naznaky budov.
A o tom bude aj udatný Madrid.
Dakujem neprosim, pozerat sa na donekonecna na ploty …

Takto ma sklamalo Vegas. Pre-show ušla, samotná VC vyzerala ako akýkoľvek oplotený okruh. Na opačnom konci je Spa, kde sa dá pozerať VC aj z predného krídla.

Když jsou ty města tak populární, tak se třeba ještě dožijeme spojeného městského okruhu typu PBW.

PBW berte jako hádanku. Kdo ji uhodne, tomu pošlu tři palečky nahoru :+1: :+1: :+1: a kliknu i na srdíčko. :heart:

Možno nakoniec Pepa Kral bude mať pravdu, že časom bude v F1 len tretina klasických okruhov, tretina mestských a tretina tých medzi alebo niečím iným špeciálnych (napríklad teplota).

Každopádne za súčasnej situácie, kedy má USA už dva mestské okruhy, by som rád videl ďalší na klasickej trati. A dobrých tratí tam je viacero. Preferujem Laguna Seca s legendárnym esíčkom. :heart_eyes:

A keď ďalšia mestská trať tak jedine Los Angeles alebo New York. Obe by boli lepšie a zaujímavejšie aj oproti Miami a Vegas. V LA rovinka na pobreží vedľa Venice Beach a v New Yorku prejazd cez Times Square alebo prípadne cez Brooklyn Bridge ak to použijem trochu fantázie. :smiley:

1 Like

Praha-Berlin-Warszawa

1 Like

:+1: :+1: :+1:
Gratuluji. Jsi vítěz. :hugs:

To mas ako GP Saudskej arabie - to je velka cena mestskeho oplotenia v Džidde.

Ferda néééééééé … nemozes nahodit trat ktora ma niekolko sto kilometrov.
Akoze dobra hadanka ktora sa dala rychlo uhadnut ale vystrelil si poriadne vedla.
:slight_smile:

1 Like

A co takhle Kvaldu ve Waršavě, sprint v Praze a závod v Berlíně?
Někdy mám pocit, že přesně takhle někdy Liberty uvažuje.

1 Like

To bývala krása. :upside_down_face:

1 Like

V tomto s Tebou suhlasim v plnej miere :slight_smile:
Liberty to cele zacina pekne …

ziadne Chicago nebude