Vedeli sme, že technická direktíva nás neovplyvní, hovorí Stella | Magazín F1 - F1online.sk

Ak konkurencia očakávala, že nová technická direktíva zasiahne McLaren, tak sa dočkala, avšak v opačnom duchu, než si priala. Britský tím v Barcelone v kvalifikácii deklasoval konkurenciu a ešte viac odskočil štartovému poľu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/202465/vedeli-sme-ze-technicka-direktiva-nas-neovplyvni-hovori-stella

To bylo jen zbožné přání Hornera, Dejva a místních haters McLarenu. McLaren postavil komplexní monopost, který nespoléhá jen na jednu oblast

3 Likes

Proto tu daná skupinka už není :face_with_hand_over_mouth:

3 Likes

:face_holding_back_tears:

3 Likes

a stačí naďalej ignorovať aj TOHO (ako napr. v diskusii ku kvalifikácii - nikto normálny nereagoval na jeho “svojské” názory ani len srdiečkom :sob:), no a pomaly sa stratí úplne aj on so všetkými mutáciami :wink:

3 Likes
2 Likes

:laughing: Ferdo, ty už se dostaváš zpět do dětských let?

2 Likes

To nevíš, že staří lidé dětinští? Vždyť jsme jediný tvor, který dokáže být dítětem 2x. :grin:

Vím no, ale myslel jsem, že takto daleko zdaleka nejsi. :grinning: I když tele tubies snad neni ani pro děti, nebo teda pro normální děti. :laughing:

Co je špatného na tom, že si rád hraju? :grinning:

1 Like

Já vím že si rád hraješ. :laughing: To jsi ty @Ferda? :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 Likes

Téměř ano. Už vím, že pálka má dvě strany. :grin:
U takových her vždycky žasnu co všechno dokážou profíci vybrat. Přitom jsou to všechno tak točené míčky, že mi by odpaly lítaly do hlediště a na stůl by se ani nepodívaly.

1 Like

Jak to Koblížek ubrání a pak přejde do smrtícího útoku. I like it. :relieved: :sweat_smile:

1 Like

Je to nádherná hra na kterou se občas velice rád podívám. Koblížek svou obrannou hrou soupeře nejdříve unavil a pak přešel do drtivého útoku. Je moc velké umění v jedné hře takhle parádně změnit styl hry.