Vďaka Hamiltonovi bude Ferrari atraktívnejšie aj pre Neweyho, myslí si Capelli | Magazín F1 - F1online.sk

Ešte sa len dozvieme, aké ďalekosiahle dôsledky bude mať prestup Lewisa Hamiltona do Ferrari. Sedemnásobný šampión mal vraj v zmluve s Mercedesom klauzulu, ktorá mu znemožňuje prísť do nového tímu aj s inžiniermi svojho čoskoro bývalého zamestnávateľa, ale jeho meno v spojení so Scuderiou je dostatočným lákadlom pre všetkých. Podľa bývalého pilota Ferrari Ivana Capelliho to platí aj o Adrianovi Neweym.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/142794/vdaka-hamiltonovi-bude-ferrari-atraktivnejsie-aj-pre-neweyho-mysli-si-capelli

Tak tam budu teraz Adriana vsetci tlacit, az do Ferrari nakoniec nikdy nepride …

Aby som parafrázoval slovenské príslovie, šmrncnuté nesmrteľnými breptami 3. novodobého slovenského prezidenta :
“Dôchodca k dôchodcovi, bude z toho radosť iná, bude z toho smútok.”

Taketo legendárne spojenie by si želal (pochopil) každý fanúšik :slightly_smiling_face:

Nevim, za koho mluvíš, ale fanoušek hamiltona nikdy nebude fanoušek f1. Nanejvýš tak fanoušek aktivistických hoven. Navíc z těch dvou je legenda jen Newey, tak nevím, o jakým legendárním spojení mluvíš.

1 Like

Sám Newey povedal, že medzi najväčšie ľútosti jeho kariéry patria aj Ferrari (kde nikdy nepracoval) a Lewis Hamilton (s ktorým nikdy nepracoval).

Tak tohle mluvi samo za sebe, plus manzelka Neweyho je fanynka Hamitona, uz taky neni nejmladsi a vsechno dohromady dava smysl, neni na co cekat. Ale chtelo by to odejit z Red Bullu co nejdrive :bowing_man:

Profesionálny hater ide posudzovať kto je fanúšik F1 a kto nie je :laughing: :laughing: pritom jeho jediný prínos je hate k ničomu inému sa v živote nevyjadril lebo je slabý ako 3krát prevarený sačok z čaju a ani si netrúfa lebo by ho tu zotrel asi každý.

4 Likes

ja myslim, ze hovori o spojeni Ferrari - Newey, ale ty vidis vsade Hamiltona :smiley:

2 Likes

To moze tvrdit iba duta hlava ako ty ze fanusik Hamiltona nemoze byt fanusik F1 :smiley:
Kazdy fanusik akehokolvek jazdca je aj fanusik F1, ja ako aj Hamiltonov fanusik mam rad F1 a naopak to co Hamilton podporuje je mi ukradnute, kazdy ma nejake presvedcenie ale ja sa pozeram na zavody a nie na to co robi v sukromi. A ci sa ti to paci alebo nie Hamilton je tiez legenda F1 a vzdy aj bude a mozes sa aj na hlavu postavit :wink:

5 Likes

Hamilton vie,ze Newey pojde do Ferrari.Chce 8 titul a iba takto ho moze realne aj ziskat…

1 Like

No, jestli pujde Newey do Ferrari tak to bue s Hamiltonem primy utok na titul, ale co bue s Todtem, ten zasvetil poslednich nekolik let tomu, aby uhajil rekord svoji hvezdy Schumachera, ted mu hrozi totalni porazka, navic primo ve Ferrari, ovsem pokud se uz letos W15 nerozleti k titulu :man_technologist:

to su len mokre sni proč by Newey mal isť do ferrari kôli hamiltonovy ?? proč RB je ted top proč by len tak opustil svôje dielo v RB a šiel do ferrari kde moc dobre vieme ako to tam funguje proč by šiel koly hamitonovy ? čo pak nema možnosť pracovať z majstrom sveta max skor či neskor bude prekonavať aj hamiltonove rekordi lebo nato ma ale dobre povecme že by Newey chel skusiť nejaku novu vyzvu nebo skrata zmeniť prostredie ale určite si noveho zamesnavatela podlatoho kto zanich jazdi to nieje ako ked hamilton sa rozhodol zmeniť tim tak vyberal podlatoho kde mu daju vela penazi a kde je šanca na auto ktore bude schopne vyhravať tak mal iba dve možnosťi RB nebo Ferrari čiže je to 50-50 ale Newey uprimne može isť do Mercedesu Meclerenu aston nebo možno aj audi a prečo lebo on nemusi vyberať podla toho či ten tim ma dobre auto alebo nie on skor pozera či ten tim ma zazemie na to aby mohol postaviť auto čima dobre vybavenie nebo dostatok financi skratka tam to nieje stejne ako u pretekara čiže tu ak by aj Newey chel zmeniť zamesnavatela tak ma viacero možnosťi lebo čosi budeme Mecleren aston Mercedes maju dobre prepokladi nato aby mohly postaviť dsobre auto

Možná to vzdá už po prvním roce, ta nakládačka od Leclerca bude masivní. Bude se vymlouvat na bolavý záda a stádo mu to opět bude žrát.

1 Like

Tak to bude už za 14 dní, až Max bude zbytku dávat sekundu na kolo.

1 Like

Radosť citat, ako sa musíš k všetkému vyjadrit a najmä ako si vytoceny.

Legendárne spojenie mas Ferrari a Newey, a k tomu Hamilton ako legenda už vo Ferrari bude. Legendarnejsie spojenie v súčasnej F1 skratka nevieš vyskladať. Fanúšikovia Ferrari Lewisovi budú fandiť, či sa ti to paci alebo nie. A to, že je legenda, on už fakt nemusí dokazovať.

Pre takých ako ty by mal vyhrať 8. Titul vo Ferrari, potom by sme ta tu už nevideli :joy: Asi sa to nestane, ale predstava dobrá.

Odpisovat už nemusis, zbytocne.

Odkedy je Hamilton legenda?? Nič nedokázal,viď posledné dva roky,

2 Likes

To sa pisalo aj ked mal ist do mercedesu Russell aj to si prvy rok ked im skackalo auto nahrabal najviac bodov, ku koncu sezony uz ■■■■■ jazdil a rok na to uz nestihal vobec…
Teraz sa tu pise dopredu ako ide dostat vyprask od Leclerca… Ale Hamilton uz obstal popri viacerych majstroch sveta a to ze jednu-dve sezony z niekolkych prehra neni ziadna hanba.
Alonso, Button, Rosberg… vsetko majstri sveta… Dokonca porazil Vettela 2sezony po sebe, ked malo ferrari konkurencie schopne auto…
Ty si akurat tak luzer a nie fanusik F1. Budes roky fandit kazdemu, kto bude dominantny hlavne je , aby porazali Hamiltona. Lebo Hamilton je tvoj zivot ako tu uz par rokov dokazujes :smiley:
@Havran_Boxovany a ty budes taky isty “fanusik” radost citat taketo socialne pripady…
@mawerick ci sa ti to paci alebo nie, je zapisany hrubym pismom v historii F1 a bude tam dlhsie, ako existencia tvojho rodu :sunglasses:

1 Like

Ano, budu fandit kazdymu, kdo toho aktivistickyho klauna porazi. Stejne jako ty fandis kazdymu, kdo bojuje s Maxem. Tak si tady nehraj na nejakyho moralistu jo.

Ja bohuzial fandim jednemu, sklamem ta :smiley: