Ak ste si počas nedeľných pretekov nepripravili pero a papier, no napriek tomu ste sa nestratili v obrovskom množstve vyšetrovaní a trestov, klobúk dolu. Penalizácií však bolo tak veľa, že udržať si o nich prehľad bolo takmer nemožné. Čo všetko teda komisári museli riešiť a čo ešte riešia?
Všetci sme si rovný, len niektorý rovnejší! Hamilton a Hadjar 2x počas Safety caru nedodržali rozostup maximálne 10 vozidiel a nechali kilometrovú medzeru, a ani raz neboli potrestaní!
Ak by to bol Stroll, alebo hocikto iný, tak by mu naparili poriadny trest, tak ako sa to už dialo x-krát v minulosti. Lenže niektorý jazdci a tímy majú nejaké zvláštne privilégia.
Takže okrem príšernej a zbytočnej VC, sme opäť zažili komédiu v podaní riaditeľstva pretekov. Je to hanba!
Zhlboka dýchaj. Za safety car nebol potrestaný nikto, Hadjar ihneď hlásil do vysielačky, že nemá výkon a preto tam vznikla veľká medzera. U Hamiltona si nie som istý, doplním, keď nájdem k tomu vyjadrenie. Zrovna dnes boli preteky, kedy vedenie trestalo rad radom, Russell by vedel rozprávať a podľa tvojej logiky by mal tiež patriť do skupinky netrestateľných. Nič, čo dnes spomínaš neexistovalo.
U prohřešku Hadjara/týmu si nepamatuju precedens, tak je to asi takhle možné . Pokuta by jim podle mě ovšem slušela, plus nějaké to varování. U Péreze asi není o čem, jak už jsem psala, starého pána je mi trochu líto - byl by to hezký premiérový bodík. Jinak je mi vcelku jedno, komu to tam vzadu spadlo.
Zhlboka by si mal asi dýchať ty, údajne to pomáha pri slabo okysličenom mozgu.
Obaja porušili toto pravidlo pri 2 rôznych výjazdoch safety caru. Takže silne pochybujem, že Hadjar mal tento problém 2x.
A je úplne jedno, koľko trestov rozdali, nepočul som o žiadnom pravidle ktoré by hovorilo, že ak už rozdali veľa trestov, tak potom sa už ďalšie nebudú udeľovať.
A aká výhovorka (ospravedlnenie) v prípade Hamiltona?
Pravidlá by mali v takýchto jednoznačných a jednoduchých porušeniach platiť pre všetkých rovnako. Lenže chceli mať Hamiltona na pódiu, a tak sa pravidla ohýbali.