VC Monaka sa zmenila na festival trestov a vyšetrovaní: Kto dostal penalizáciu a komu ešte hrozí? | Magazín F1 - F1online.sk

Ak ste si počas nedeľných pretekov nepripravili pero a papier, no napriek tomu ste sa nestratili v obrovskom množstve vyšetrovaní a trestov, klobúk dolu. Penalizácií však bolo tak veľa, že udržať si o nich prehľad bolo takmer nemožné. Čo všetko teda komisári museli riešiť a čo ešte riešia?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/235375/vc-monaka-sa-zmenila-na-festival-trestov-a-vysetrovani-kto-dostal-penalizaciu-a-komu-este-hrozi

Všetci sme si rovný, len niektorý rovnejší! Hamilton a Hadjar 2x počas Safety caru nedodržali rozostup maximálne 10 vozidiel a nechali kilometrovú medzeru, a ani raz neboli potrestaní!
Ak by to bol Stroll, alebo hocikto iný, tak by mu naparili poriadny trest, tak ako sa to už dialo x-krát v minulosti. Lenže niektorý jazdci a tímy majú nejaké zvláštne privilégia.
Takže okrem príšernej a zbytočnej VC, sme opäť zažili komédiu v podaní riaditeľstva pretekov. Je to hanba!

3 lajkov

Zhlboka dýchaj. :slight_smile: Za safety car nebol potrestaný nikto, Hadjar ihneď hlásil do vysielačky, že nemá výkon a preto tam vznikla veľká medzera. U Hamiltona si nie som istý, doplním, keď nájdem k tomu vyjadrenie. Zrovna dnes boli preteky, kedy vedenie trestalo rad radom, Russell by vedel rozprávať a podľa tvojej logiky by mal tiež patriť do skupinky netrestateľných. Nič, čo dnes spomínaš neexistovalo.

U prohřešku Hadjara/týmu si nepamatuju precedens, tak je to asi takhle možné :woman_shrugging:. Pokuta by jim podle mě ovšem slušela, plus nějaké to varování. U Péreze asi není o čem, jak už jsem psala, starého pána je mi trochu líto - byl by to hezký premiérový bodík. Jinak je mi vcelku jedno, komu to tam vzadu spadlo.

Lui je zakonom chraneny tak sa necuduj