Vasseurovi sa pozdáva Hamiltonov progres, prvé pódium považuje za otázku času | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton sa nedokázal hladko a rýchlo prispôsobiť v novom pôsobisku. Sedemnásobný majster sveta prišiel do Ferrari s veľkými očakávaniami, ale namiesto rozprávky je to trochu nočná mora. Okrem toho, že Scuderia nepostavila majstrovské auto, samotnému Hamiltonovi chýbala konzistentnosť výkonov. Podľa jeho šéfa Frédérica Vasseura sa však situácia postupne zlepšuje.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/213750/vasseurovi-sa-pozdava-hamiltonov-progres-prve-podium-povazuje-za-otazku-casu

Vasseur moze chvalit a ospevovat, co len chce, ale to nezakryje fakt, ze Hamilton po odjazdenej polke sezony nema ani jedno podium, zatial co Leclerc ich uz ma niekolko. Ved aj fakt, ze podium tento rok ziskal aj Hulkenberg so Sauberom a Hadjar s RB, je z pohladu Hamiltona extremne zahanbujuci. Od 7nasobneho majstra sa asi ocakavalo nieco ine. Rozhodne nie rozbijanie monopostov po skolackych chybach ako v Zandvoorte…

3 Likes

Lui je traged tak ako aj minuly rok. priemerny jazdec krory je rad ze sa vobec prebojuje do Q3 .Progres že sa vybural v Holandsku?:joy: Tak to potom áno to bolo úžasné

1 Like

Jj, měli si nechat Sainze, který má ve srovnání s Albonem skoro 5x méně bodů. :grin:

Ake prve podium ?
Vsak vyhral sprint.

2 Likes

Vasseur asi pozerá inú sezónu ako zvyšok sveta.

4 Likes

Přesně tak Pepo. Hamík je jediný, kdo dokázal dotáhnout letošní Ferrari k vítězství.

1 Like

a mozno by vyhral dalsie, keby nemuseli “zmenit” auto. Oni volaco velmi posrali pri vyvoji, a pocas sezony to uz nevedia odstranit. Imho je uz dost hanenia LH, treba sa nad to povzniest a sustredit sa na rok 2026.

1 Like

Pre lewisa bude lakmusovy papierik 2026, tento prvy rok sa mu odpusta, ak aj vtedy bude pomaly tak to uz je alarm

3 Likes

Jenže sprint kromě Domenicaliho nebere nikdo vážně. Jak vidíš, tak dokonce ani Vasseur.

2 Likes

Nemyslim si.
Kde sa bude nachadzat na roste 2016 Lewis neurci.
To urcia inzinieri a konstrukteri.

Preto som rad ze leclerc tam je benchmark výkonnosti auta a Lewisovi dojdu argumenty

5 Likes

stačí vidieť ako sa trápi Sainz,ktorý sa vo Ferrari,Leclercovi prakticky vyrovnal a teraz mu nakladá Albon…prestup nemusí byť hladký a ak je pilot roky naučený na jedno,tak mu niečo odlišné bude sadať dlhšie…uvidíme v r. 2026 ako sa s tým Lewis popasuje,auto bude úplne iné a malo by niesť rukopis obidvoch pilotov…tie smiešne hejty od užívateľov s IQ škrečka len dokazujú,že im je nejaké hlbšie myslenie úplne cudzie…

3 Likes

Ibaže Luimu nakladal pred rokom Russel .Jednoducho na to nema.pred rokom nemal motiváciu teraz má zas iné auto .len kopec kecov.o rok dostane zasa nakladačku.to som zvedavý na čo sa budúci rok budete vyhovárať čo Luimu zasa nesadlo :joy: výhovorky minulý rok výhovorky tento rok a výhovorky budú aj budúci rok hold Luiho fanatici :joy:

2 Likes

To je ale sranda. Vasseurovi sa Hamiltonov progres pozdáva. Asi vie niečo čo tu asi nik, ale niektorým antiHamiltonovcom sa to ale vôbec nepozdáva a sú nespokojní. Alebo sú vlastne spokojní? Ja už vlastne ani neviem. Či?

Trafená hus ti hneď zagágala :laughing::ok_hand:

2 Likes

mojko,som skalný fanda McLarenu,podstatne skôr ako si sa ty dostal na svet…ohľadom Hamiltona sa mi nepáčia,smiešne hejty s nulovou hodnotou,ktoré tu predvádzajú školopovinné deti ako napr.stev…ale kľudne si pokvič,máš na to právo,ja sa zas zasmejem na vašich detských výplodoch…

Ja myslm, ze Judas ti dal za pravdu a reagoval na to, ze Stev (na ktoreho uz nereagujem a aj ked sa objavi v diskusiach - zvazujem ci este budem citat) hned “zagagal”, takze asi si to este raz precitaj :grinning:

1 Like

Vtipný je že Rusell přestoupil do Merglu a hned v první sezoně Sira porazil :laughing: :laughing:.

1 Like

myslim tym jeho individualne vykony, myslim si ze leclerc je solidne meritko

1 Like