Vasseura povzbudil priebeh austrálskych pretekov: Aj Red Bull dokážeme dostať pod tlak | Magazín F1 - F1online.sk

Po prvých dvoch veľkých cenách sa začali ozývať kuvičie hlasy, podľa ktorých by Red Bull mohol vyhrať aj všetky preteky sezóny, a to ešte zdrvujúcejším spôsobom ako vlani. Veľká cena Austrálie nás však presvedčila o opaku. Frédéric Vasseur v nej vidí dôkaz, že Ferrari v tejto sezóne môže vyzvať červených býkov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/148026/vasseura-povzbudil-priebeh-australskych-pretekov-aj-red-bull-dokazeme-dostat-pod-tlak

Moc hezky jim to slape. Carlos ma rychlost srovnatelnou s Charlesem. Tento rok slibuje trosku jiny scenar, nez ten minuly. Skoda ze Carlos pristi rok konci. To by byla prca, kdyby Carlos ziskal titul.

1 Like

Konečne vidíme aspon trochu svetla na konci tunela. Ale počkal by som si na to kým sa podarí Maxa poraziť aj na trati lebo Checo nie je najlepší na porovnávanie. Tak či tak Sainz odjazdil skvelý víkend a tak isto Ferrari sa zdá byt v lepšej pozícii ako vlani ale ani McLaren nie je veľmi ďaleko.

jasne, ze dokazes. Nevidel si jak Maxovi stahovalo ritku, ked pozeral zavod z garaze, pretoze VYPADOL!!! Pod aky tlak twl! Nebud smiesny, Frederick. Ked budete mat taketo vysledky na 3-4 VC za sebou, ale Max nevypadne, potom mozes hlasit “dokazeme bla bla bla.”

1 Like

Je to jak pises. Zatim by mel Frederick spis na ten tlak pripravit svuj team, nez koukat na RBR.

A na dalsich pretekov dostanu 30 sekund v cieli

Je to skoda, po 2 rokoch uznavam, ze Sainz sa dostal na pretekovu uroven Leclerca.
Lewis Hamilton naskocil na posledny cerveny vagón vlaku, ktory odchadzal zo stanice.
Posledna moznost za ktoru si navyse nechal kralovsky zaplatit.
Pre Carlosa je jedina zmysluplna moznost Mercedes, ist do RB k Maxovi by bol myslim nezmysel.

No Red Bull je stale rychlejsi.Suzuka je relavantna trat,kde sa ukaze rychlost monopostov ako na tom skutocne su…cize,ak Ferrari vyhra v Suzuku a porazi Verstappena,potom mozme hovorit,ze Ferrari sa dotiahlo.

Presne tak.
Kedze Max preteky nedokoncil, nemôze nik povedat ze Ferrari ho porazili, to je jasne.

Ako ich prosím pekne dostali pod tlak? :smiley: Však Maxovi zblbli brzdy, a Checo je Checo, takže tak :slight_smile: .
Ak by to bolo nanajvýš vyrovnané a oni by vyhrali kvôli nejakému strategickému kiksu od RB, tak potom by som takému vyjadreniu na 100% chápal.

Suzuka odhalí všetky slabiny. Ale je prevažne high speed. Rátam v S1 bude Ferko strácať inak bude na úrovni RB + som zvedavý na upgrade

2 Likes

Aj Checo mal damage ako predbehol Fernanda, isiel ako raketa dovtedy
@zorko Suzuka je btw docela podobna australii - 1 sikana a 1 dalsia pomala zakruta inak high a medium speed

Minulý rok Max nadelil Landovi cca na konci pretekov 20s a to bol LANDO druhý. Ferrari tuším ani nebolo na bedni a mali stratu cca 40 sekúnd

Alonsova slída z hledí mu prý v autě někde uvízla.

Hej? a čo sa stalo? :slight_smile:

Takže banán a ještě slída? :grin:

No na Pereze hodil slídu a po Russellovi banán :man_shrugging: Na víc jeho Aston stejně neměl :smile:

1 Like

No to neměl, ale líbí se mi že využíváme všech možností. :sweat_smile:

hned vymenim Sainza za Pereza.
Zas len potvrdzuje, ze tam nepatri. Ako je krasne, ze donesie viac penazi, ako je jeho plat, ale ci by sa RB neoplatilo tam mat niekoho schopnejsieho. Napr. Sainza. V konecnom dosledku by to mozno aj financne viac prinieslo

1 Like

Některé triky možná maj ještě nejaký potenciál :smile:

4 Likes