Vasseura neznepokojujú Hamiltonove vyjadrenia: Pozrite sa na preteky v Las Vegas | Magazín F1 - F1online.sk

Ide asi o najnešťastnejšie stanovisko, akého sa pilot môže dopustiť. Po piatkovej šprintovej kvalifikácii a ďalšej veľkej porážke od Georgea Russella sa zronený Lewis Hamilton postavil pred mikrofóny médií a povedal, že „určite už nie je rýchly“ a „je skrátka pomalý“. Ako môže povedať niečo také sedemnásobný majster sveta? Jeho budúceho šéfa však tieto vyjadrenia neznepokojili.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/182306/vasseura-neznepokojuju-hamiltonove-vyjadrenia-pozrite-sa-na-preteky-v-las-vegas

LH je stale rychly, ved dostal teraz naposledy pokutu za rychlost, twl.

1 Like

Budu mat dve jednotky.
Ako to chceli, tak to budu mat.

Vasseur kúpil mačku vo vreci, vyhoreného “šampóna”…
Dúfam, že nikdy nevyhrá v červenej kombinéze…

Skoda,ze se nedozvime jak by to dopadlo, kdyby Ham nikam neprestupoval . Zdali by vubec pokracoval v F1…

Vyhorený šampión ktorý ma rovnaký počet víťazstiev ako “budúca jednotka Mercedesu” :joy::joy:

? (15xocomtomeles)

2 Likes

Nie som Hamiltonov fanusik, ale som si isty ze jazdit nezabudol. Treba si spomenut napriklad na Silverstone, kde ked zacitil sancu na vitazstvo, zase ukazal ako vie jazdit aj mal mal pneumatikovu nevyhodu oproti dvom jazdcom za sebou. Proste sa nedoakze motivovat ked jazdi na 8-10 mieste a sam si uvedomil, ze s Mercedesom si uz vzajomne nemaju co ponuknut.
@Warakar Je dost mozne, ze ak by dodrzal kontrakt v Mercedese aj v buducej sezone, Toto by mu uz dalsiu zmluvu neponukol.
Ak bude mat vo Ferrari auto co dokaze byt pravidelne na podiu tak este ukaze, ze to nezabudol. Aj si dovolim tvrdit, ze moze Leclerca porazit. Ten v podstate toho este vela neukazal. Vie byt rychly v kvalifikacii, ale v pretekoch bol na podobnej urovni ako Sainz.

1 Like

Taky si myslim ze HAM zapomnel jezdit, misto prestupu do Ferrari mel skoncit.

Ja si spomínam na Silverstone velmi dobre, a Norris si isiel s prehladom po vitazstvo keby McL sa nesnazi prekonat strategicku shitshow Ferrari co sa im aj podarilo.

2 Likes

Už sa to blíži.

5 Likes

Ale uz len to ze ju oblecie ma dalekosiahly uspech. Co si dosiahol ty ? Dobroprajnik. :face_vomiting:

1 Like

1 Like