Vasseura hnevajú zostrihané vysielačky: Ako to bolo s tímovou réžiou Ferrari? (PREPIS) | Magazín F1 - F1online.sk

Na umelé dramatizovanie a vytváranie senzácií v Drive to Survive sme si už zvykli, ale v tejto sezóne sa tvorcami z Netflixu zrejme inšpirovala aj réžia priamych prenosov F1. Šéf Ferrari Frédéric Vasseur má na ňu ťažké srdce za to, že do éteru pustila len niektoré vysielačky z komunikácie medzi boxovým múrikom, Lewisom Hamiltonom a Charlesom Leclercom, z ktorých sa zdalo, že v talianskom tíme to škrípe.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/192138/vasseura-hnevaju-zostrihane-vysielacky-ako-to-bolo-s-timovou-reziou-ferrari-prepis

Vasseurko teba by mala skôr hnevať dvojnásobná diskvalifikácia oboch jazdcov a nie nejaké poondené vysielačky, ktoré nikoho netrápia a nezujímajú. Radšej tifosi vysvetli to vaše včerajšie zlyhanie.

Sám si je vysvětlit nedokážeš?

1 Like

toto som inak nepochopil a teraz to nechapem este viac. lec ho predbehol, ale realne ziskaval, kolko 2-3 desatiny za kolo? ako uff. po par kolach boli stale na dohlad a nebyt hamiltonovej zastavky v boxoch, tak by dokoncili cca tak isto.

jedine ze by chcel z toho ham vytazit nejake sympathy body u tifosi, ked vedel, ze boj o podium je prenho strateny a 4 ci 7 pozicia je pre neho prast jak uhod. ina vyhra pre tim mi z toho nevychadza. alebo mu charles nadmieru pomohol pri nastavovani a nechcel mu ostat dlzny, ale to sa skor splaca hodinkami alebo vecerou, nie na trati.

tak uvidime, kolko im tato stastna idylka vydrzi. snad zacnu bojovat o vyhry a tam sa to rychlo rozsype, akekolvek vyhody pre kolegu :slight_smile:

Presne som to tu vcera pisal o strihani vysielaciek. Rezia si z toho robi reality show. Kkti vy*ebani.

2 Likes

bol za nim lewis uz 4 sekundy ked isiel do pitu mal gumy po smrti… skoncil by 10 sekund za nim bez druheho pitu do ktoreho mal ist aj charles podla mojho nazoru, tie hardy nam proste nesedeli a drali sme ich horsie ako ostatni

++, suhlas. to ma byt sportovy prenos a nie reality show kurnik…

2 Likes

Inak u Ferka už vedia čo je zle. Auto je super, len zadná časť generuje menej prítlaku než čakali a preto aby auto bolo v tom okne (ako v šprinte) musí extrémne nízko. Kvôli tomu v AUS aj teraz na závod zdvihli podlahu aby predišli DSQ a u Hama to riskli. Normálne sa prítlak na zadok ľahšie hľadá než predok, takže Ferrari do Bahrainu privezie nový upgrade a pokiaľ ten nepomôže tak zahodia 2025 a pokiaľ ich vráti dopredu, tak uvidíme.

1 Like

Takže ve Ferrari vzali rozum do hrsti a řeší přítlak postupně. V minulosti to pokaždé přehnali a pak jim vůz poskakoval.

no u HAMa to riskli akurát to neprinieslo okrem DSQ absolútne nič

… takže počkáme si na ďalší pretek čo nám zase vykuzlia…:racing_car::racing_car:

Ma to logiku,ze ked upgrade vyrazne nezaberie, tak s touto nazbieranou stratou uz ziadny titul neziskaju a bude lepsie preorientovat zdroje na 2026.
Sucasny vstup do sezony je tragicky a Fred sa ide stazovat na vysielacky. Zacina mi to pripominat nekompetentnost sefa timu, ktory po diskvalifikacii oboch monopostov riesi prkotiny. Fred👎

1 Like

A cital si aj druhy clanok, kde si chyby ohladne diskvalifikacii priznal a na nic sa nevyhovaral? Pokial sa uz takto potupne snazi niekto vykuzlit senzaciu, tak si myslim, ze je na mieste, aby sa sef teamu ozval a nie je to zrovna prkotinka.

Normálne rieši všetko aj PR Ferrari. Lebo tá vysielačka je smiešna.

1 Like

Vsak sa nic nestalo. Tolko rozruchu okolo vysledkov jednej GP. Ze vraj koniec sezony pre Ferrari. Keby nahodou Charles alebo Lewis vyhral buducu GP tak budu zase za bohov? Vsak sa uz spamatajme, take veci sa deju vo formule odkedy ju pamatam. Jeden pretek si hore a vsetci Ta miluju a v dalsom prehrajes a si najvacsi looser na planete. Sledujme vyvoj v 8-10 pretekoch a potom krvacajme alebo vyskakujme.

2 Likes

Vytvaranim senzacii z nicoho sa inspirovala aj skupinka tvoriaca clanky na tejto stranke… Bohuzial, nahananie sa za klikmi je silnejsie ako cokolvek ine…