Vasseur: Víkend v Miami bude lepší | Magazín F1 - F1online.sk

Pred nami je druhý šprintový víkend sezóny. Úvodný šprint v Číne Scuderii nevyšiel, ale Frédéric Vasseur verí, že jeho tím sa poučil. Fanúšikovia sa môžu tešiť na to, že Veľká cena Miami dopadne o poznanie lepšie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/152127/vasseur-vikend-v-miami-bude-lepsi

Fu takze tej modrej bude na aute celkom dost pozeram …

nj, nebude cele modre, bude ako stare Ferrari, ktore mavali modre pasy v predu a modre kolesa

1 Like

za mna marketing Ferrari co sa tyka Hewlett-Packard a historie Ferrari v USA s tou modrou farbou na obleceni aj aute je highlight sezony zatial

2 Likes

Tak zase nič iné sme očakávať realisticky nemohli. Myslím, že sa riešilo výmena celej livery musú prejsť schválením FIA. A to celo modré bolo na protest voči ITA auto federácii a to zrovna oni neoslavujú a nebudú úplne pripomínať

1 Like

Myslis ze len modry pas na prednom kridle a modre kolesa ako Surtees 1964 ?
Viac nic ?
Odkial mas info ?

No pokud o víkendu oznámí Adriana, tak to skutečně bude lepší víkend :grin:

z twittru Ferrari a myslim, ze tie modre prvky budu aj na inych miestach. Vo videu piloti hovorili nieco o halo.

@Jozef_Chroustal
Miami lakovanie
https://twitter.com/ScuderiaFerrari/status/1785655531450806542

zarovan nam to naznacuje navrat k bielo-cervenej kombinacii lakovania spojenej s HP, co je super. Cakal som navrat k bielej od 2026, tak to bude uz teraz

Náadhera. 1515151515

teraz pridu haty na modre velke logo na kapote uvidis :smiley:

Ja neviem čo čakali. Však to je presne vibe 80s Ferrari závodov v USA

ja som najprv cakal cele modre…
inak obavam sa, ze tej bielej tam vela nebude a stale bude dost ciernej aj v buducom roku :confused:

Ako na modrú časť krídla zadného mohli dať nápis Ferrari ale inak vpohode

Ja si myslím, že budúci rok bude bielo červená

cierno bielo modro cervena :smiley:

No nevím, ale čekal jsem to horší.
Takže 7/10

Mi tyhle barvy k sobě vůbec neladí.

1 Like

1 Like

tie biele prvky uz budu teda natrvalo? :thinking: