Vasseur upokojuje: Lewis je len frustrovaný, nie demotivovaný | Magazín F1 - F1online.sk

Fernando Alonso, Sebastian Vettel a teraz aj Lewis Hamilton. Vo Formule 1 sa začína objavovať vzorec, podľa ktorého Ferrari dokáže vysať energiu a elán aj z ostrieľaných majstrov sveta. Sedemnásobný šampión v Maďarsku pôsobil odovzdane, demotivovane a utrápene, no podľa Frédérica Vasseura to tak v skutočnosti nie je a Hamilton je len frustrovaný.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/210562/vasseur-upokojuje-lewis-je-len-frustrovany-nie-demotivovany

Karma, Fréderic, karma… tak si ju obidvaja zaslúžene užívajte…

1 Like

ach jaj a co cakal ze bude mat po cely zivot najlepsi monopost? teraz nech sa ukaze co v nom je .

Vsak Hamilton je tu brany ako jazdec co vie jazdit len s dominantnym monopostom, tak naco ma nieco ukazovat ? Ved ma 7titulov.
Ale nadpriemerne bozsky Verstapen zacal zaostavat zrazu. V tretom najrychlejsom monoposte ziskal titul a teraz nevie dojazdit ani na bedni ? :smiley: Kam sa za par zavodov vytratila ta genialita a rychlos ? Zeby nemal treti, ale az 5ty najrychlejsi monopsot ? :smiley:

1 Like

Hold dominantné auto nemá a už asi ani mať nebude takže nech to zabali robí si akurát hanbu keď dostáva na frak od teamoveho kolegu.nakoniec to sám vidí keď chcel aby ho radšej vymenili.taketo reci od 7nasobneho??Hanba

Vasseur miesto obhajoby Lewisa pracuj na aute lebo ako šéf tímu nestojis za nič

Po tolkych rokoch fundamentalne menit pristup ked je na nieco zvyknuty je tazke.
Ham mi pride taky typ, ze to co robi robi fenomenalne dobre a ocakava, ze to stajna bude vediet vyuzit.
Vo Ferrari sa to netoci okolo neho, jeho najatie mi neprisiel ako nejaky sportovy milnik, ze teraz ideme vazne nato, ako to bolo v pripade Schumachera, alebo aj Vettela.
Dvojka Leclerc - Sainz fungovala dobre, bolo tam plno elanu, nikdo nevidel pilotov ako pricinu stagnacie.
Hamiltona scuderii tak trocha natlacili do hrdla a je to citit.

4 Likes

Proste mu nesedi sucasna generacia monopostov je to tak simple… nedokaze z nich dostat to, čo verstappen leclerc a russell, to neni o tom ze on by nejako inak správnejsie fungoval a scuderia funguje zle a preto to nejde, keby to tak bolo tak by v mercedese jazdil o titul, ale jazdil tam tak isto ako v scuderii pri sucasnych monopostoch… tento rok necakam ziadny zvrat, skor mu verim s vyhladom na nove pravidla

2 Likes

Anglicky sir sa v Taliansku zmenil na obycajne formaggio. Vyzera to s nim zle.

Kdyby Masi Hamíka neokradl o titul, tak by nejspíše už v F1 nejezdil.

Masi nemohol za to, že Hamilton neprezul a v najlepšom monoposte skončil druhý :smiling_face_with_tear:

Masiho ale nevyrazili za to že Hamík nepřezul.

3 Likes

Aspon sa nezlakol a isiel k silnemu kolegovi. Nie ako poniektori, co dostavaju do timu novacikov.