Vasseur to nevidí tak tragicky ako Hamilton: Je frustrovaný, ale rozhodlo len pár stotín | Magazín F1 - F1online.sk

Jaké tempo? S tím psem? :wink:

No to je ovšem strašný. Chudák. :scream:
To jak ho v závodech Kimi musel neustale pouštět už ale nevzpomeneš. No poskytnout mu zakryt v Q…to je jiná.

2 Likes

Snad dnes McLaren rozdrtí konkurenci. :grin:

Nemluvím vůbec jen o Německu, těch chyb jsem ti tu opakovaně psal několik. Nemám potřebu to znova vytahovat, své jsem řekl. Pokud ony Vettelovi chyby ignoruješ, pak si to jen namlouváš.

2 Likes

Jistým způsobem je to pravděpodobnější, ale opravdu tuším že Wolff má zaměření již na jiné a otočil v tomto směru list.

1 Like

Kdyby Mercedes dosáhl na titul, a navíc s Hamiltonem, který by tím získal 8 titul, tak by to bylo velmi magické. Velmi magické.

Hezký sen, ale nemá ten titul v příštím roce brát Antonelli. :wink:

Dosť otázne. S nižším prítlakom bude utekať na rovine

Kdyby tam přestoupil Hamík, tak by se změnily priority týmu.

No nevím nevím. Čerstvý zákusek, oschlý zákusek, já být Totem, v konstelaci dominantního vozu a souměrných výkonů vsadím na Antonelliho, po prvním titul doveze další…

Navíc nejmladší mistr, to by se počítalo, ne?

A kde v ktorom zavode ho musel Kimi pustat ? Co si nevybojoval tak mu Ferrari nedalo

1 Like

Ale jak dlho bude utekat. Zivotnost pneu v mclerene je vysoka a u Ferrari aj s vyssim pritlakom moc dlho nevydrzia

Kouzelné žblepty antivettel úderky, jako kdyby snad nebyly vyvráceny už stokrát. :wink:

Si přehraj ty sezony, samozřejmě že ho neustále pouštěl bez boje. Jako stěžovat si na to že Vettel jednou poskytl Raikkonenovi zakryt v Q je naprosto směšný, to snad uznáš i ty.

2 Likes

Třeba Austrálie 2018, Německo 2018, nic?:smile:

2 Likes

Bretnixi nešiř tu furt takovou nenávist.

2 Likes

Pak to chtěli i po Leclercovi, ale ten se samozřejmě cukal hned z kraje, protože byl o hodně rychlejší.
Tam mi to připomnělo jeden ročník tour de france kde se objevil poprvé Froome a furt musel čekat na Wigginse myslím, až to bylo trapné.

1 Like

Ja som si neni vedomi toho ze by Kimi niekedy musel pustat Vettela. Ty si vytiahol ze to tak bolo tak povedz presne kde to bolo alebo daj link na video ako ho pusta. Inak ta budu povazovat vsetci za taraja

Leclercovi zakázali útočit na Vettela hned v prvním závodě za Ferrari. Leclercovi vzali strategicky win ze Singapuru 2019, aby nějakej win Vettel měl, tak nevím co se tu řeší

2 Likes