Ja si myslím, že niečo našli s McL a bude ďalšia tajná dohoda. Toto to kometoval, že to nebude komentovať
Jj, před ne tolika lety…jen 8 let, to je cca polovina Ham kariery.
Ne, tvrzení byla o tom že Ham by ty roky ve Ferrari na rozdíl od chybujícího Vettela ten titul bral.
Nedává mi moc smysl, proč sundávat McLaren, a využívat nějakou politickou sílu, když zbývá pár závodů a pak bude nová éra.
Tak jsem happy, že inherentně uznáváš, že je čas, aby to Hamilton zabalil, páč patří do starého železa.
Už nějaký ten pátek.
Možná jo, uvidí se příští rok, kdy už nebudou výmluvy
Poltiticky to zabolí McL veľmi a môžu im vybaviť nejaké secret obmedzenie ako Ferrari 2020. Alebo teraz tie motory, že majú stáť pomaly dvakrát viac, tak chcú zmeniť tú jednotnú cenu zákazníkom. Takže musia zatlačiť na FIA lebo tá to nastavuje
Tím myslíš technické problémy v závěru 2017, například problém v Q1 v Malajsii, kvůli kterému startoval z chvostu, nebo odstoupení v Japonsku?
Tak samozřejmě Hamilton s technickými problémy jezdí a vyhrává, i s motorem, který je OUT. Hotový bůh.
Hamilton jednoducho dostáva nakladačku od Leclerca, a takú dostával aj od Russela… mam pocit že po AD 21 nikdy Hamilton nebol ako pred tým…
už len vyjadrenie v roku 2024 ako vyhral VB … ako hlásil že si myslel že na to už nikdy nemá… tak mam pocit že nemal ist ani do Ferrari s takou mentalitou… pretože momentalne len vyplakáva… a nič viac… mal husté reči že nespraví chybu ako Vettel a Alonso… že on nikdy team nebude potápať… a momentalne ho potápa asi najviac tými výrokmi…
jednoducho sa musí sústrediť na svoje výkony… uvidíme ako budúca sezóna mu sadne… ale chce robiť zmeny v teame, v ktorom momentálne jazdí dosť podpriemer…
Hamilton tomu hlavně nesmí propadnout nebo to bude konečná. Tím, že o sobě bude říkat, že je useless si rozhodně nepomůže.
Příští rok se znova rozdávají karty a může mu to sednout.
Jestli si nepamatuješ Vettelovi chyby, tak se o tom raději nebav a nevytahuj onu tému
Ne, “Vettelovi” chyby si nepamatuji. Že by je dostal v kornoutu?
Ale 2x víc budou stát motory, kteřé jsou dnes ne?
Protože se může testovat s 2 roky starým autem, ale to znamená, že tam je jiný motor.
Ono víš jak, nevěřit si dopředu znamená neuspět.
Však říkám, když si je nepamatuješ tak to nevytahuj, jen se ztrapníš.
Russellovi ještě konkuroval, takže tam se dalo říct, že Russell překvapil. Ale tady vzniká až příliš velký rozdíl. A Hamilton je psychicky silný, když se daří, ale když se nedaří, jeho psychika je docela zvláštní. Nechci napsat přímo labilní, ale přijde mi, že má sklon padat do určitého negativismu. Momentálně mi tím vyjádřením trochu připomíná pozdního Ricciarda - dílčí úspěch = entuziasmus, obratem se něco nepodaří - odevzdanost, skleslost.
Leclerc má nastaveno méně přítlaku než konkurence.
Pro kvaldu dobrý, pro závod moc ne.
A snad nebude pršet.
Čeština, Situsi, můj poukaz byl o češtině. Německo 2018 byla chyba ze sebedůvěry, o rok později ji vyrobil i Hamilton, takže to není jen Vettelova specialita. Kromě Verstappena se z P1 alespoň jednou odstřelil prakticky každý mistr světa včetně takových es jako Schumacher nebo Häkkinen. A rozklad Ferrari po Marchionneho smrti by proti bezchybně fungujícímu Mercedesu té doby rozložil ve Ferrari každého - kromě jiného nefungovala ani zlepšení vozu. S tím by neudělal nic ani Hamilton, jak nás o tom přesvědčuje už několik let. A to ani nemluvím o rozdílu v přístupu, Vettel musel na Monze v Q poskytovat zákryt Raikkonenovi, zatímco Bottas musel darovat Hamiltonovi výhru v Soči navzdory tomu, že Hamilton už měl v té doby zásadní bodový náskok.
Nebo co když swapnul Russella za Hamíka?
To by šlo.