Vasseur: Tento víkend nás veľa naučil, je to povzbudivé | Magazín F1 - F1online.sk

samozrejme je kritika na mieste, ja som tiez nadaval v Liveku a aj nazivo dnes :grin:

len malokto vidi ten bigger picture, ze v podstate o nic moc nejde … zatial

to su tie emozzioni no :smiley:

Vo Ferrari sa ucia uz skoro 20 rokov. :sweat_smile:

… ach jaj … :frowning:
FERRARI …

vdaka nemohucnosti McLarenu nosit body s najrychlejsim autom.

na to sa historia bude pytat

to si mal aj s mercedesom takto minuly rok, paradoxne vdaka ferrari

to mas pravdu. na poradie v priebehu sezony sa historia nezvykne pytat.

preto som napisal, ze zatial to tak je … ja ferrari moc sanci nedavam tento rok, podla mna neudrzia tie miesta

moj tip je PK 4. miesto.

redbull, mclaren, mercedes, ferrari?

JJ tak to bude alebo McL, RB, MER, FER ale Ferrari je v tažkej reštruktulizácii tam sa dalo toto čakať túto sezónu ale čo už

1 Like

len dokedy tam pri takychto vysledkoch ostanu…?

Xavi schází :thinking:

1 Like

Tak toto je iba súčasť procesov a ja som na Xavi nikdy až tak neútočil, lenže Bryan je objektívne lepší. TU je problém inde- Vo Ferrari sa búria senior ľudia, že Fred chce po nich agresívnu prácu a nahradzuje vedenie bez predtým konzultácie a toto tam oni dlho nezažili.

takze mu tecie do topanok, Fred dostal kapky od Vignu, alebo Elkanna za posledne vykony a rovno to prenasa na svojich zamestnancov.

nedostal, board ho drží. Práveže tie výkony sú zapríčinené nepokojmi v rade zamestnancov, lebo Fred naberá nových ľudí a nebojí sa meniť ľudí v departmente. Má plnú podporu Elkanna, Elkann zakázal Vignovi bez jeho zvolenia zasahovať do F1 oddelenia. Čo u Binotta mohol a to bol problém.

OK, tak nech sa im dari. ale to je o nieco uplne ine ako tvoja poznamka

Skor mi to pride ako ista uroven neistoty.

Čiže problém sú otvorene špageťáci sami, ich mentalita a (ne)pracovné návyky. :slight_smile:

Ano preto nechápem čo Helmutko hovorí. Proste zamestnancom Ferrari sa nepáči, že Fred prišiel a nahradil Cardilleho vpodstate Serrom a zástupca Fred bude zase týpek z Mercedesu. V skratke chceli oni povýšenie, ale Fred uprednostnil netalianov z vonku.

1 Like