Vasseur sľubuje celkom nové auto: Chystáme 99 percent nových komponentov | Magazín F1 - F1online.sk

V továrni Ferrari začína naberať čoraz reálnejšie kontúry budúcoročný monopost. Čo môžeme od neho očakávať? Frédéric Vasseur sľubuje, že inžinieri si nebudú prácu v ničom uľahčovať a pripravia celkom nový monopost, ktorý sa bude len minimálne podobať na auto z uplynulého ročníka.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/184665/vasseur-slubuje-celkom-nove-auto-chystame-99-percent-novych-komponentov

Ja dúfam, že nám nová sezóna prinesie vyrovnané súboje pri oboch šampionátoch a hlavne ako sa ukážu nováčikovia a nové zostavy. :grin: :+1: :racing_car:

2 Likes

Len aby aj išlo a nie aby bolo štvrté

Já nechcem vidieť žiadne tesné a vyrovnané súboje. Chcem konečne vidieť totálnu dominanciu Ferrari :grinning:

3 Likes

Konecne Ferrari musi postavít flexi auto,kedze v tomto neuveritelne zaostava za Red Bullom a Mclarenom.Dokonca Mercedes,ktory bol v tomto za Ferrari,ich predbehol.Krasne to bolo vidno na zaberoch z poslednych GP,ked predne kridlo Ferrari drzalo ako pribite,ale kridla Red Bullu,Mclarenu,Mercedesu a dokonca uz i Alpinu sa rapidne ohybali.To iste sa deje ja na zadnych kridlach,kde z toho najviac vytazil Mclaren a podlahe,kde naopak Red Bull.Ferrari tazilo iba z motora,ale to pri sucasnych vyrovnanych vykonoch motorov,kde nie su povolene robit velke zmeny im na titul nestacilo…

Presne aj moje novoročné prianie je Leclercov a Ferrari titul. Teraz je to v rukách Ferrari.

1 Like

Dúfam, že sa to podarí.

Rok 2025 bude rok Mclarenu. Marné naděje kluci…