Vasseur sa oboril na novinárov, ktorí pochybujú o Hamiltonovi: Rozprávate posraté kraviny! | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton sa pesimizmom a pochybami postaral svojmu šéfovi Frédéricovi Vasseurovi o nemálo práce navyše, keď sa novinári pýtali inak usmiateho a pokojného Francúza na posledný vývoj okolo sedemnásobného majstra sveta. Nástupca Jeana Todta nám ukázal svoju emotívnejšiu stránku a akékoľvek pochybnosti rázne zmietol zo stola.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/196814/vasseur-sa-oboril-na-novinarov-ktori-pochybuju-o-hamiltonovi-rozpravate-posrate-kraviny

Vasseur minimálně 4 trestné body a na kobereček, pořádek a kázeň musí být! :slightly_smiling_face:

4 Likes

Dobre jim Vass nalozil :boom:

Co ten slovnik doprdele?! Frede!!!

Konecne normalna rec :pray:

Kazdy podle zasluh :speaking_head:

Vasseur kúpil mačku vo vreci a teraz nevie, ako by z toho vykľučkoval. Samozrejme , že prská okolo seba, veď sa nenechá zhovadiť novinármi, že ako šéf tímu stojí za …

Pekné kecy a výhovorky. Aj to prirovnanie s tým Maxom. Vasseur asi zabudol, že Leclerc Hamiltonovi nakladá poriadnu sadu a väčší problém ako samotné auto sa zdá byť Lewis.

Ale Fredova nervozita a nevrlosť je na mieste. Nekupuješ majstra sveta na to, aby “mal potenciál” a pol sezóny si riešil ako upraviť auto, aby v ňom vedel jazdiť, zatiaľ čo mu kolega nakladá pol minúty v preteku a dokáže získať pódium.

Ale niečo musí povedať, tak to beriem ako výhovorky šéfa tímu, ktorý je zatlačený do kúta. Nemôže na rovinu povedať, že podpísať Lewisa za Sainza sa zatiaľ javí ako najväčší omyl Ferrari minimálne v tomto storočí.

Výsledky doručil v podstatě jaké měl.
A také zaznamenal jednu pp a jedno vítězství, což je velmi slušné.

2 Likes

Sranda, ze ked sa jedna o Hamiltona to vies vzdy najlepsie posudit, dokonca lepsie ako sef Ferrari :sweat_smile:

Co som posudil zle? Nedostal Hamilton od Leclerca pol minutu? Nie je daleko za ocakavaniami?

Ved prispej komentarom k teme a nie ku mne.

1 Like

Jen si tu něco odložím.

Lewis je lepsi nez Verstappen.

Musi si nejak obhajit nejhorsi nakup stoleti. Ma strach o svuj zadek. Nedivil bych se, kdyby je vyhodili naraz.

2 Likes

Keď je Sainz taký dobrý tak prečo ste ho nepodpísali do Red Bullu :joy:

Tak je ale pravdou, že jsou novinaři, že je hřích jim na1srat do krku…natož s nima mluvit.

1 Like

Pre nás ako tím je dôležité pracovať krok za krokom.

Ano Fred, pekne to znie aj v praxi to vyzerá obstojne len to má jednu trhlinu, že medzi sezónami nesmiete spraviť jeden obrovský krok vzad, ktorý celý sezónny vývoj zahodí do koša a začínate nie znovu od 0 ale od -1

1. Ja nikoho nepodpisujem, nie som sucast RB, som len fanusik.
  2. Sainz bol vo Ferrari velmi solidny a jazdil ovela lepsie ako zatial jazdi Hamilton.
  3. Vo Williamse sa Sainz chytil po dvoch pretekoch. A to je Sainz lepsi stredopoliar a nie 7-nasobny MS.
1 Like

Je to jednoducho tvoja vlastnosť sústavne kritizovať Hamiltona vždy keď sa to hodí už dlhé roky, keď vyhrá tak je to buď štastie alebo autom, keď sa nedarí tak je podľa teba neschopný a je vás tu takých viac. Neviem, že či ťa to napĺňa alebo čo :slight_smile: K téme som prispel, to čo povedal Vasseur je logické a ja som to napr. očakával, že prvé mesiace sa bude trápiť, naopak je vidieť, že keď mu to sadne tak jazdí dokonale, ako nie je to nič nové u neho a tu sa z toho robia senzácie.

1 Like

Vieme vsetci ako ziskal tie tituli, tiez nechapem preco priemerneho jazdca dali do Ferrari.