Vasseur sa neobáva rozpadu vzťahov: Nerobí mi to starosti | Magazín F1 - F1online.sk

Začne sa na záver spoločného pôsobenia Charlesa Leclerca a Carlosa Sainza vo Ferrari odhaľovať skutočná povaha ich vzťahu? Táto spolupráca totiž nebola zďaleka taká uvoľnená a priateľská, ako to vyzeralo pri pohľade na niektoré videá a príspevky na sociálnych sieťach. Zdá sa to ako malý zázrak, že sa za tie roky ani raz nezrazili. Emócie v zákulisí však bublú a prejavilo sa to aj počas pretekov v Las Vegas. Teraz celú záležitosť dostane do rúk šéf stajne Frédéric Vasseur.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/180588/vasseur-sa-neobava-rozpadu-vztahov-nerobi-mi-to-starosti

Keď už aj Vasseur sa ničoho neobáva, tak neviem čo to médiá tak nafukujú. Nie sú prvými ani poslednými kolegami, ktorí na seba vyšteknú v zápale emócií. Už je tu viac článkov o tomto ako o Verstappenom štvrtom titule alebo o Russellovom vynikajúcom víťazstve.

Kvoli dvom pretekom sa logicky prilis neobava rozpadu vztahov.

3 Likes

Jak tu nekdo psal, hlavne aby Leclerc prestal brecet a zacal byt tvrdej. Hamilton bude hrat ty svoje psychologicky hry a nesmi ho to polozit.

2 Likes

Neviem, co sa tu riesi. Chyba tu trocha nadhladu.
Charles 2.miesto v jazdcoch neziska,lebo v Katare bude Mekac valcovat. Konstruktersky titul je tiez len v rovine snov, kedze vo Vegas nemali na Medveda a teda 1-2 neziskali.
Carlos maximalizoval timovy vykon a jeho vobec nemusi trapit 2.miesto Charlesa. Ani Max nepomohol Perovi, ked bojoval s Charkesom o 2.miesto v jazdcoch. Nemam rad to pomenovanie, ale F1 je skutocne klub piran a nie sunday cup z GT7.:grinning:
Zbytocne sa Charles rozculoval. Najprv sa mal pozriet na vlastne chyby cez vikend. Horsie sa kvalifikoval, dokafral 1.stint, dlho vyckaval s 2.pitstopom a nakoniec skoncil za Carlosom. Z hladiska vysledku timu to bolo maximum,co sa dalo dosiahnut a o nic viac tu neslo. Zial musi sa chlapec este zocelit, nechat narast hrosiu kozu a stat sa muzom. Zatial sa sprava ako nejake decko, ktore nedostane svoju hracku - vyplakava.:sunglasses:
Btw. kvitujem vyjadrenia Freda a pekne poukazuje na to, ze jazdci v dojazdovom kole este nevidia celkovy obraz. Spravny sef.:ok_hand:

3 Likes

Tento rok už ani ja…budúci neviem

Vasseur dnes vyhlásil toto:

1 Like

A prečo je tam AbuDhabiGP?

Lebo boj o titul končí v abudhabí a dobré na views. Inak ešte aj toto

1 Like

Konecne Red wars

Příští rok tam budou ve Ferrari kamarádi. Udělají společné album, kolekci.
Bude to roztomilé. :slight_smile:

Tomu sam neveris… Moooooozno bude duet ale potom single dead metal

Inak som zvedavy co bude vravet fred ked pride hamik do timu ohladom vodcu, ci ostane pri Charlesovi, kebo skusennosti budu na strane hamika :wink: @Nordotor @Hedgehog

Věřím, proč by měli být na nože? Mají se rádi.
Nevím na základě čeho se vzal narativ, že to bude bitva na ostří nože.

ja neverim na priatelstvo medzi pilotmi f1, ked pride na lamanie chleba potom si povieme…

1 Like

Ja si to myslím reálne HAM už vysoko cenil Leclerca v 2019 a nemal na to dôvod

Leclerc oficiálne najlepší v top5 a top4 finišoch

1 Like

Som zvedavý keby to skončilo fakt o bod

1 Like