V tejto chvíli všetko nasvedčuje tomu, že štyri top tímy budú v sezóne 2027 jazdiť v úplne rovnakom zložení ako v tejto sezóne. Už začiatkom júla máme v podstate potvrdené (hoci „len“ neformálne), že k jazdeckým zmenám nedôjde v Mercedese, McLarene ani vo Ferrari, čo nedáva na výber Maxovi Verstappenovi a bude musieť zostať v Red Bulle.
Co sa ti vlastne nepaci? Nie som prilis Hamiltonov fanusik, ale treba uznat, ze on je ten kto taha Ferrari dopredu. Leclerc toho vela neukazal a za mna je to dost precenovany jazdec.
teraz sa ukazuje skutočná výkonnosť Lewisa,keď mu auto vyhovuje a v tíme sa zabehol..stále je top pilot a pri všetkej úcte k Leclercovi,momentálne na neho nemá…či sa to zmení,ukáže čas…
Schumacher ci Vettel boli lepsi ? Nas nezaujima, ake nazory Ham zastava mimo trat. Nas zaujima zavodenie. A tam si pocina rozhodne ‘‘slusnejsie’’ ako jeho predchodcovia co boli schopni naburat do supera, tak ako Verstapen.
Takze co sa ti nepaci ? Jeho vyroky mimo zavodenie, alebo jeho zavodenie ? Ak sa viac zaujimas o jeho zivotny styl, sleduj soc.siete, nie zavody……
A prečo by malo nás zaujímať, čo vás nezaujíma? Kto si ty, že tvoj názor by mal byť jediný správny? Môj názor je, že tento krivák, hnusný rasista by nemal jazdiť za Ferrari a takému ja fandiť nebudem. To je môj názor na Hamiltona a moje zdôvodnenie, ty to budeš akceptovať, alebo sa na môj názor v.y.s.e.r a choď si po svojom…