Vasseur opäť vidí pohár ako poloplný: Za rok sme stiahli 45 sekúnd | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari v priebehu sezóny 2024 nevídaným spôsobom stratilo formu. Od víťazstva v Monaku sa tím prepadal a dalo by sa povedať, že až strápňoval. Maďarsko prinieslo drobný závan optimizmu – aj keď taký Charles Leclerc to rozhodne vnímal inak – a boss stajne Frédéric Vasseur sa ho opäť chytil.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/164985/vasseur-opat-vidi-pohar-ako-poloplny-za-rok-sme-stiahli-45-sekund

Není to zrovna podle očekávání :thinking:

1 Like

Sky is the limit.

1 Like

Tak neviem, ale tento rok poriadne auto este nemali, takze ten pohar je skor poloprazdny. Sainz vyhral vdaka odstupeniu a Leclercove Monako je kapitola sama o sebe. Magnussen s Perezom mu zavod poriesili. Jasne, bolo treba sa dobre kvalifikovat, ale mat auto, ktore ziska PP v Monaku a inde je cajove nie je zrovna dovod na utesovanie sa.

Takisto, RB neporazili, Verstappen sa porazil sam.

Já ti nevím Freďo, fandím Ferrari aj budem fandiť ďalej, ale dáta aj “očný test” ma skôr vedú k tomu, aby som videl ten pohár poloprázdny.

2 Likes

toto je super graf. krasne tam vidno, ze cez prestavku 2022 prisliel RB s vylepseniami vdaka usilovnej praci na odlahcovani. - Na tom sa Binotto posekal s vedenim, konkretne to boli investicie do jachtarstva po vzore Mercedesu a Redbullu. Keby ho nechali pracovat so 100% podporou so vsetkym co potrebuje tak dnes bojuju o titul.

ked Sainz nevie predbehnut ani Verstapena s poskodenym autom, tak ten pohar mate uplne prazdny a nie poloplny. Keby nepokazil Rusell Q, tak ste este aj za nim, rovnako v pripade Pereza.