Vasseur: Od vylepšení nemožno čakať zázraky | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari bolo v Suzuke pomerne neviditeľné, hoci sa tentokrát aspoň vyhlo diskvalifikácii. Naďalej tak platí, že piloti stajne z Maranella v aktuálnom ročníku ešte v riadnych pretekoch nezaknihovali žiadne pódium. Šprintové víťazstvo Lewisa Hamiltona spred dvoch týždňov je ukážkovým príkladom toho, že jedna lastovička ešte leto nerobí. Červených stále trápi nedostatočné tempo a momentálne sú prakticky až štvrtí najrýchlejší. Šéf tímu Frédéric Vasseur dúfa, že pomôžu vylepšenia, ktoré privezú do Bahrajnu, no zázraky nečaká…

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/193884/vasseur-od-vylepseni-nemozno-cakat-zazraky

Každoročná klasika, po troch úvodných VC už vieme, že sezóna je v prdeli, lebo auto nie je konkurencieschopné…
Tak možno zase o rok, nejak sa už touto sezónou pretrápime…
Snáď by bola na čase aj otázka na obhajovateľov Vasseura: čím oslnil tento pán vedenie Ferrari, že sa mu rohodli zveriť do rúk Scuderiu?

2 Likes

Z Ferrari som velmi sklamany. Cakal som, ze budu blizko a budu bojovat o vitazstva. Trosku zacinam pochybovat, ze pride nejaky zazrak.

Nemali nikoho ineho na sklade.

1 Like

Jak jsem už psal, nechápu, proč to s Arrivabenem tak rychle ukončili. Pod jeho vedením byl ten tým velmi silný a měli na tituly. To, že jej2018 nevyhráli, byla z větší části Vettelova chyba.

1 Like

Flavio…
Ale na to nemal vo Ferrari nikto gule…

3 Likes

Každý rok to isté len výhovorky

Spíš morálku :slightly_smiling_face:

15 piquetu ve zdi

1 Like

Spíše nemorálku? :smiley: Tam by mezi ně zapadl jak nůž do másla, a ty to víš :smile:

1 Like

Fandili by jste kluci Ferrari s Flaviem jako šéfem? Já určitě ne :smiley:

No, jako, proč ne :smiley: :heart:

Já mám rovnou páteř :stuck_out_tongue:

Ale slizkou kůži :smile:

Ja určite áno. O jeho morálke si môžeme všetci myslieť svoje, podstatné pre Ferrari sú výsledky. A som presvedčený, že on je schopný ten tím posunúť k výhram…

Stacilo dat plnu podporu Binottovi a nie sa s nim hadat o investicii do jachtarskej stajne v priebehu 2022. V druhej polovici boli uz dost otvorene posekani ked Binotto pri kazdej prilezitosti hlasal, ze narazili na rozpoctovy strop a nemozu dalej vyvijat.
Marko sa neskor v priebehu 2023 nechal pocut, ze 2023 auto je len evolucia toho z 2022 a najvyznamnejsi posun bol prave vo vyvoj superlahkych materialov - oblast, ktorej sa Binotto pohadal s vedenim Ferrari.

Fred to uz taha treti rok a zatial nezopakoval ani Binottove vysledky z 2022. Vsetci cakaju, ze co prinesie 2026 a ak budu o rok tam kde su teraz tak to moze byt Vasseurova konecna.

3 Likes

Dej mu ještě rok čas.
Pokud se mu nepovede 2026, tak musí letět na hodinu.

Já mám Binotta rád. Jakože tak znalej a schopnej člověk v F1 jako je on, tak je málokdo.
Možná jen Newey.

Bohužel se z něj stal meme, a fanoušci ho tak i berou. Řekne se Binotto a všichni se smějou.

2 Likes

So vsetkym suhlasim. Davam Fredovi do 2026.

To chce klid a stabilitu…konkurence je velká. Bejt pomalejší o 0,3 je v klidu, to jde řešit.
A v roce 2026 bude rozhodovat hlavně motor, tam už bych vůbec první 3 roky netrojčil…

to ako ten Binotto, co Vetlovi zmenil volaco v aute a zacal dostavat hodiny? Cez letnu prestavku to bolo este celkom ok, potom zomrel Marchione a Binotto spravil puc, vyhodil sa Arriva a odvtedy je to v p.

Binotto bol elita inžinierov ale katastrofa manažmentu. Spojenie Binotto/Fred by bolo banger.

3 Likes