Je pochopiteľné, keď sú šéfovia tímov ako Red Bull, Haas alebo Alfa Romeo (alebo aj Williams) bombardovaní otázkami o budúcom jazdeckom zložení. Neminulo to ani Frédérica Vasseura, ktorý tento týždeň viac svetla do tmy prestupových špekulácií nepriniesol. Pracovať môžeme len s informáciou starou niekoľko týždňov, a síce, že pre Alfu je voľbou číslo jedna Kimi Räikkönen, ktorý ešte o svojej budúcnosti nerozhodol. Osud druhej sedačky by mal byť v rukách Ferrari, ktoré si zrejme vyberie jedného z kvarteta Giovinazzi – Schumacher – Ilott – Švarcman.
Zialbohu Tony ma absolutne nepresvedcil, jazdi nekonzistentne, na jedno kolo sem tam predvedie nieco viac, nez naco ma jeho Alfa ale vzapati to neguje skolackou chybou. Vzhladom na to, ze uz davno nieje novacik, je cas dat mu zbohom.
Musím len súhlasiť. Bohužiaľ Antonio nemá potrebne výsledky a mal veľa času ale tomu už je asi koniec. Myslím si že Ferrari si bude chcieť držať Micka blízko sebe nakoľko to je pre nich veľmi podstatný “projekt” a to je lepšie robiť v Alfe ktorá predsa len ma na nich väčšie väzby. Okrem toho je to tím stabilnejší a keďže chcú pre Micka najlepšie možné podmienky tak Alfa dáva najväčšiu logiku.