Vasseur nešetrí chválou: Carlos je neskutočný | Magazín F1 - F1online.sk

Po takomto výkone jeden môže aj zapochybovať, či Ferrari spravilo dobre, keď sa rozhodlo po sezóne rozlúčiť s Carlosom Sainzom a nie Charlesom Leclercom. Rodák z Madridu bol totiž tým jazdcom, ktorý sa dostal k Maxovi Verstappenovi najbližšie, a to i napriek nepohode v kokpite. Od jeho operácie uplynuli len dva týždne. Frédéric Vasseur ho za to zasypal chválou.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/147804/vasseur-nesetri-chvalou-carlos-je-neskutocny

Carlos je tak neskutečný, že udělali z Charlese jedničku, vývíjejí podle Charlese a ještě Carlose vykopli. :smiley:

3 Likes

To víš, potřebují skutečného jezdce, ne neskutečného…

4 Likes

Skôr by som sa pozastavoval nad tým, že jeho nástupca nevie ani postúpiť do Q3

1 Like

to preto, ze jeho prestup bol ohlaseny pred sezonou a nie az na konci, kedy by to bolo daleko logickejsie. Teraz uz na LH kaslu a urobia mu len nutne minimum, co bude dobre pre mercedes. Uz nebudu robit to, co je dobre pre LH.

1 Like

Prosim ta na com ficis?:grinning: Zišlo by sa aj mne

Ale veď nehovorí zle, ja si myslím že tiez už nedostáva kompletne info o vývoji,
Keby že som teraz na mieste Carlosa ak by som aj podpísal počas sezóny nový kontrakt tak sa snažím aby sa verejnosť alebo ktokoľvek o tom dozvedeli až po sezóne.
Príklad: Carlos bude dajme tomu podávať lepšie výkony polovicu sezóny ako “korunný princ” a zrazu sa dostane na povrch info od 2025 jazdím príklad v RedBulle/mercedese je jedno proste kamkoľvek pôjde ide do konkurencie tam už by info nedostaval čo sa zlepšuje do ďalšej polovici sezóny.
Carlos musí teraz proste jazdiť čo najlepšie a ak má niečo podpísať tak buď po sezóne alebo v momente kde uz podľa kalkulačky sa nebude vedieť umiestniť vyššie ako bude.

Čo to je za blbosť, od momentu čo ohlásili Sira je jasné, že Carlos odchádza tak je asi zrejmé, že rovnako ako Sir v MB nebudú ani jeden zapojení do sezónneho vývoju. Asi nebudú vo Ferrari čakať kým si Carlos nájde sedačku a až potom si povedia, že asi je čas ho odpojiť od dát …

Čisto v teoretickej rovine: ak by Carlos bojoval o titul proti Maxovi a v polovici sezóny by mal stále šancu na zisk titulu? Nechce sa mi veriť zeby v takomto prípade sa na to vybodli

Jo, ahááá… :smiley:
To dává rozum.

Hamilton naschvál skončil 11, aby si ušetřil červené pneu na závod.
10 nebo 11 nehraje rozdíl. Je v myšlení o 3 kroky napřed. :slight_smile:

Tak to Ferrari vyšlo, majú komplet bodový zisk … :slight_smile: GRATULUJEM!

1 Like

Tak mi pripadá skôr Alonso.