Vasseur: My máme dve autá, naši súperi len po jednom. Musíme to využiť | Magazín F1 - F1online.sk

Víťaza konštruktérskeho šampionátu síce poznáme, ale to neznamená, že by ostatné tímy už nad poradím v Pohári jazdcov len mávli rukou. Stále sa hrá o veľké peniaze a top tímy to vedia. Frédéric Vasseur od svojho tímu chce, aby využil svoju výhodu a Mercedes s Red Bullom porazil.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/217129/vasseur-my-mame-dve-auta-nasi-superi-len-po-jednom-musime-to-vyuzit

Dve auta ale len jedneho pilota.Lui je slabucky :slightly_frowning_face:

1 Like

Puffe? Asi naráží na Antonelliho nebo co, to si dovolil moc :open_mouth:

2 Likes

Člověk, ktery má největší rozpočet a výsledky má horší než Binotto, tak ten mě neurazí. Nás s Kimíkem nikdo a nic nerozdělí. :heart:

Uprimne, McLaren ma dve (ale ocividne ich nepovazuju za superov), Red Bull ma jedno a Mercedes rovnako ako Ferrarri tak ledva jeden a pol…

Nikdy nevid v druhom viac, nez je schopny vidiet v sebe on sam

To sa až ťažko číta. Keď Ferrari povie, že je skvelé byť opäť na pódiu a cieľom je vyhrať nejaké (v celej sezóne aspoň jedny) preteky.

Lui slabucky. A co potom taky Antonely Tsunoda Stroll a dalsi na tych mame ake pomenovanie ?

1 Like

Zrovna od Vasseura mě to zklamalo. Tímto vyhlašuji Ferrari válku.

Places na zlom hrobe

Elkann na Pierro by mali dostat co pro to

Za to nemůže Elkann. Vasseur pochází z juniorek, takže bych od něho čekal shovívavost. Je škoda, že Kimiho shazuje. Přitom on sám má máslo na hlavě, protože výsledky jeho práce jsou velmi tristní.
Prostě mě naštval. Byl jsem kvůli Hamíkovi na Ferrari hodný, ale už na to prdím.

sorry, ale vzdy za to moze ten, co drzi kasu …

vzdy

Leclerc získal pódium, což ho dozajista přesvědčí k tomu, aby minimálně další 3 roky zůstal ve Ferrari.

Aj oni su slabucki tak ako Lui dostavaju na frak od teamovych kolegov

Škoda, že tam jde jezdit týpek, kterej je starší než 80% pole. :smiley:
Místo toho, aby nechali sklouznout Camaru.
O tom rozhodl taky Elkann?

image

Elkan a pierro ferrari rozhodli o vasseurovi

Camara dostane asi Abu Dhabí/ ďalší rok počas F2. Fucco to má každý rok raz, lebo je development jazdec. Takže aby mal referenciu pre simulátor. To isté ako bol minulý rok Arthur Leclerc.

1 Like

Dve “rychle” auto na nejakom P4- P6 ti stále získajú menej bodov ako jeden rýchly Max na P1. :sweat_smile:

Vies si predstavit ten fail ked dalsi rok bude ferrari v prdeli tak ako kazdy rok?
Vasseurova labutia piesen je auto na 2026

Potom Vasseur out, Horner in

1 Like