Vasseur je otvorený možnosti, že sa Sainz ešte do Ferrari vráti | Magazín F1 - F1online.sk

O príchode Lewisa Hamiltona do Ferrari vieme už od prvého februára. Carlos Sainz tak už od tohto termínu pracuje s vedomím, že je to jeho posledná sezóna v červenej kombinéze. Možno však predsa len nemusí byť úplne posledná. Šéf talianskej stajne Frédéric Vasseur v Monze vyhlásil, že v budúcnosti by ochotne zvážil návrat španielskeho pretekára.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/170763/vasseur-je-otvoreny-moznosti-ze-sa-sainz-este-do-ferrari-vrati

Tak do roka a do dne?

Môže to byť aj skôr ako v 2028.
Napr.:

• ak Hamilton zistí, že nedokáže poraziť Leclerca, tak to buď zabalí úplne alebo skúsi inde (ak bude kde)
  • ak Leclerc zistí, že nedokáže poraziť Hamiltona, tak to skúsi niekde inde
  • ak Ferrari postaví auto v r. 2026 na nestrávené zvyšky potravy, tak bude rýchlo potrebovať nových pilotov

aj Kimi sa vratil, kazdopadne mi nieco hovori, ze Bearman si to miesto ukradnut nenecha :slight_smile: Jedine, ze by neplanovane odisiel Leclerc…

Hamilton ma zmluvu na 3 roky alebo 2+1 ?

Keďže Sainz “odvádza veľmi dobrú prácu”, vymenili sme ho za Hamiltona…
Obyčajný marketing s Hamiltonom, ale toto naozaj Ferrari potrebuje? Značka, ktorá je na marketingovom vrchole motošportu potrebovala do tímu nejakého šaša?
Dúfam, že vyhorí ako fakľa, nikdy mu nebudem fandiť, ani keď bude mať na sebe Ferrari kombinézu…

1 Like

Hamilton je taký Peter Pellegrini F1.

1 Like

Je to škoda, ale nechajme sa prekvapiť …

Tak potom prečo ho poslali preč, keď je taký úžasný a pre tím robí všetko? Ono ešte stále tomu nejako neverím, že od budúcej sezóny to bude vo Ferrari takéto ako doteraz a že tam bude harmónia ako to už niekoľko mesiacov viacerí hovoria. Leclerc už tam predsa mal po boku niekoľkonásobného majstra sveta, a tiež to medzi nimi časom poriadne iskrilo a častejšie ako so Sainzom, tak neviem prečo by to teraz malo byť inak. Ale nechám sa prekvapiť.

Hele to je tak, kdyz to vede nekdo, kdo f1 nerozumi, ale zajimaji ho cisla (Elkann). At se to nekomu libi nebo ne, tak rasista splnil to, proc ho Elkann vzal. Ty akcie vyletely tak vysoko, ze se rasista zaplatil i na dekadu. + Pokud k tomu pripocitas penize z merche, tak to je uplna raketa…

Carlosovi bohuzial zostal v ruke cierny peter. A co bolo este smutnejsie, v RB a Mercedese boli obe sedacky prenho ako usite a obe stajne podpisali omnoho nevyhodnejsich jazdcov ako je Carlos …

Nevýhodnejších jak sa to vezme.

Ja by som Carlosa nechcel, ak by som mal v týme jazdca na jeho/lepšej úrovni kvôli politike ktorú robí na pozadí jeho otec. Bezohľadu na to, že mám vysokú mienku o jeho jazdeckých schopnostiach, radšej podpíšem niekoho iného, ako niekoho kto bude robiť v teame vlny.

1 Like

Jsem přesvědčený, že se Sainz ve Williamsu dlouho neohřeje a nejpozději do roka sežene místo v plnotučném týmu.