Vasseur: Dúfam, že čoskoro sa k slovu opäť dostane Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Letná časť sezóny bola pre Ferrari v prvom rade trápením. Šéf tímu Frédéric Vasseur avizoval, že po prestávke bude treba zvládnuť ešte preteky v Holandsku, ale po nich by už mohli prísť lepšie časy. Francúz verí, že sa Scuderii konečne začne dariť aj vďaka prechodu na iný typ okruhov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/168956/vasseur-dufam-ze-coskoro-sa-k-slovu-opat-dostane-ferrari

Porazí v Monze Ferrari RedBull?

• Ano
  • Ne

0 účastníci

Ježek je hater Red Bullu?! 🫨

Dalsi den dalsie obtrenie sa o mna - nesklamal si

1 Like

Však já se ptám na základě hlasování v anketě, když si i na základě takové hlouposti v minulosti označoval ostatní za haters :slightly_smiling_face:

Vidí narůstající problémy u nich :man_shrugging: Navíc jistě přeje Ferrari.

Toto forum je ocividne pre teba ako bozie pismo, strasne lpis na tom co tu kto pise, vytahujes to systematicky aj po bejakej dobe len aby si utocil a ponizoval

Dalsi den v raji podla hogra

3 Likes

Ale Puff volí alibisticky :stuck_out_tongue_closed_eyes: Zase si na ně vsadí aby pak mohl brečet.

1 Like

Asi neporazí. Ani nevím na základě čeho se to vzalo, že by tomu tak mělo být.

RedBull si na Monze dělal ze soupeřů srandu.(ono teda všude)
Ferrari tam bralo úplně to jejich speciální mikro křídlo, a RedBull tam bral středně nízký.
A vždycky dal všem RB nakládačku.

Jinak Král říkal v Eiskingu, že jako největší favority vidí Mercedes.
To je úplnej gól. :grin::sweat_smile:

Hm, takže jeden den mi tu říkáš trolle, protože mám psát věci co nemyslím vážně, ale druhej den mi vyčteš, že beru všechno vážně? Neprotiřečí si to?

Anyway, jestli si člověk neumí stát za svým a píše random věci, tak ho nemůže nikdo brát vážně. To stejný, pokud ten člověk neumí zpětně uznat, že se choval mimo, nebo se sekl atd.

Nevím, jakým způsobem funguješ v reálným světě ty, a radši to ani vědět nechci, ale pokud bych jednal s někým, kdo nemyslí vážně nic co říká, tak je v životě úplně k ničemu :slightly_smiling_face:

Ty jsi starej troll :grinning:

Prajem to Ferrari ale čo predvádza McLaren je super

Ani tie h0vna necitam, nezaujima ma pohlad do tvojej hejterskej hlavy :smile: pokracuj v tom co robis a kazdy den sa potom cuduj ze mas interakcie od uzivatelov na tvoje prispevky take, ake mas :+1::hedgehog:

4 Likes

Však to ani nečekám, že bys měl kapacitu na to chápat psaný text. Proto, jako ret-ard kopneš a utečeš :grinning:

Proč strháváš diskuzi stále někam jinam? Nejlépe na Honzu? To se nedá číst tady pak, normálně spamuješ :smile:

1 Like

Dobre situs, mam ta z vasej party ako toho najmenej blbeho

Skrot si toho psika lebo tu len ide ludom na nervy

Potom dojdem do usti na paku, slubujem :smile:

To já tě mám za nejchytřejšího :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Netrolluj ho tak :grinning: chudák ještě vytvoří další anketu, jak bude ignorovat a za hodinu zas doleze :grinning:

On bude problém ten, že na ty, který nadáváš, tak jsou všichni inteligentnější, než ty, pak ti to leze na nervy, jsi agresivní a toxickej :smile:

Mas pravdu, si frajer :+1: