Vasseur chce zbaviť Hamiltona sponzorských povinností: Sústredíme sa na výkon! | Magazín F1 - F1online.sk

Už len dni nás delia od oficiálneho prestupu Lewisa Hamiltona do Ferrari. Podľa nejedného názoru ide o najväčší prestup v histórii Formuly 1 – niektorí dokonca hovoria o najväčšom prestupe vo svete športu všeobecne. Scuderia už zamávala Carlosovi Sainzovi a očakáva Hamiltona v Maranelle. Britský šampión bude mať, nepochybne, veľa práce, ale jeho šéf chce, aby sa týkala výlučne výkonov na trati.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/184299/vasseur-chce-zbavit-hamiltona-sponzorskych-povinnosti-sustredime-sa-na-vykon

Ak by mal Mercedes najrychlejsie auto, bolo by to tazke ho presvedcit.
Lewisa by ani nenapadlo ist do ferrari.

1 Like

Sir chce výzvy dle jeho slov, a proto odchází od Merglu v době kdy se mu nedaří a jeho kolega ho poráží :grin: :grin:

1 Like

Podle me by to Lewise mohlo prave bavit, zpropagovat nejaky novy Ferrari atd.

Z nejrychlejsiho auta se nevystupuje a naopak, chces wins auto netahne musis jinam.

Vzrušujuca dvojica držím palce

Precital som clanok, ale nikde som nenasiel ze by Vasseur povedal nieco podobne tomu co je nadpise.

Potom uz bola len formalita pozriet sa kto clanok pisal. Velky redaktor… Takze tymto smerom sa ubera stranka? Kydanie na RBR a Pchanie Hamiltona aj tam kde o nom nie je rec?

Tohle je RBR stranka, nevim co bys jeste chtel :drooling_face: modrou grafiku.

1 Like

…nemôžem sa dočkať tejto dvojice,ako budú spolu vychádzať,:shushing_face::racing_car:

Fred ma obavy o vykonnost?

Robí veľkú chybu. Ak mu robí veľký vankúš a pohodičku ešte pred nástupom do práce, uberá sa o výhovorky neskôr. LH dostáva extra zvýhodnenia už pred začiatkom sezóny? Niečo mi hovorí, že Charles pochová ďalšieho X násobného.

Hamilton je zbavený části sponzorských a mediálních povinností už teď. Na závodišti se pohybuje ve vlastním oblečení místo týmového, neúčastní se ani části aktivit LM (například infantilní výměny žertovných vánočních dárků, pokud vím). Možná si leccos vymínil do smlouvy a musí se to nějak “opentlit” pro veřejnost. Jestli bude i tady předvádět vlastní módní kreace místo brandu Ferrari, tak by to mohlo být v Itálii skoro na revoluci :smile: .

Tak to má být, když chce být svůj a tým Hama chce, tak by se takhle domluvit měli. Jinak x videí od LM jsou sestříhané, co vím, tak tam jsou vždy všichni piloti, jen nevím z jakého důvodu ukazují jen pár z nich

Pravda je, že tohle předávání dárečků jsem viděla myslím po sezóně 2021 a byli tam všichni kromě Lewise. Možná je jednoduše po AD poslal někam a nikdo neriskoval ho přesvědčovat :slight_smile: . Na další sledování tohohle organizovaného veselí už jsem nesebrala sílu :smile: .

1 Like

Natáča sa to niekedy v 3/4 sezóny ako ten Secret Santa. A zbytok sa natáča na pred sezónnych testoch/ posledný závod pred letnou pauzou.

Takže důvod AD padá a nebyl tam z jiného důvodu :woman_shrugging:. Narážím na to, že už teď ty povinnosti moc neprožíval. A má recht :smile: !

1 Like