Tak ještě, že tu hodnotnou diskuzi vytvořil ty při snaze shodit “spekulace”
Já furt nechápu, proč mají tendenci radoby shazovat ty zprávy, že se toho nakecalo, když z jejich oblíbeného týmu utíkaji top zaměstnanci kamkoliv jinam, ale hlavně daleko do Red Toxcik Bull teamu
Vy sa fakt neviete bavit bez tohto tonu … hapo tu uz viackrat pisal co si o tom mysli, nonstop po nom pozadovat nejake nazory aby si sa mal coho chytit, ze ma to vobec prekvapuje
Predtym nez napises ci mam nieco aj k F1 alebo ci tu rozkladam forum, ti napisem len, ze mi to je fuk co napises
Když je ti to fuk, tak proč na mě reaguješ a něco mi tu vyčítáš?
No už je to prostě tak. Nakecalo se toho k RedBullu hodně, ale všechny ty spekulace měly nadřazený point že je v RedBullu neklid, nespokojenost a interní válka o moc. Přehupovalo se to tam pak tam, no Horner vyhrál, upevnil si moc tak přišel ten scénář že nespokojenci opouštějí loď, a to na velmi citelných postech, a má to následky které dopadnou až kdo ví kam. Narážka rHapa mi ukazovala na to že to bagatelizuje a zesměšňuje, no vývoj ukazuje že to není na místě.
V cesku je demokracia
Nevím, proč sem dáváš to, že se ti nelíbí demokracie v ČR, ale už asi zase nemáš, jak jinak reagovat
to nema cenu, pekny den
Nemá, proto nevím, proč to tu vždycky spouštíš
Perez uspesne odignoroval tlak v podobe nasazeni Ricciho v B tymu, uvidime nakolik ho bude pred sebou tlacit Lawson, tak nebo tak v jinem tymu by bylo Perezovi lip letos to uz na switch PER vs LAW nevypada.
Ricci to urobil za neho.
Ano ten se ukazkove, po Red Bullsky se vztycenou hlavou a usmevem na rtech obetoval, hrdinsky cin. 🫡
Naozaj chcem pokračovať vo Formule 1 a baví ma to. Užívam si úspechy
Teda nic v zlom , ale o akych uspechoch to hovori ? To , ze sa s dominantnym autom sem-tam dostal do Q2 by som za uspech nepovazoval .
McLaren údajně zaznamenal významný obrat ve svém finančním jmění podle svých posledních celoročních účtů!
Vedoucí tým šampionátu se zotavil ze ztráty 57,84 milionů liber v roce 2022 na zisk 12,9 milionů liber v minulém kalendářním roce.