Maxovi prezuva mu Perez, preto koncieva tak vzdadu.
Jojo, tolik se toho nakecalo, při tom se tam vůbec nic neděje
Povedal som, že sa nič nedeje alebo čo?
… a co se děje?
Ďakujem za veľmi “hodnotnú” diskusiu.
Děkuji za odpověď mé jediné otázky
Zajímalo mě to jak to vnímáš když mluvíš o tom co se vše nakecalo.
Tak ještě, že tu hodnotnou diskuzi vytvořil ty při snaze shodit “spekulace”
Já furt nechápu, proč mají tendenci radoby shazovat ty zprávy, že se toho nakecalo, když z jejich oblíbeného týmu utíkaji top zaměstnanci kamkoliv jinam, ale hlavně daleko do Red Toxcik Bull teamu
Vy sa fakt neviete bavit bez tohto tonu … hapo tu uz viackrat pisal co si o tom mysli, nonstop po nom pozadovat nejake nazory aby si sa mal coho chytit, ze ma to vobec prekvapuje
Predtym nez napises ci mam nieco aj k F1 alebo ci tu rozkladam forum, ti napisem len, ze mi to je fuk co napises
Když je ti to fuk, tak proč na mě reaguješ a něco mi tu vyčítáš?
No už je to prostě tak. Nakecalo se toho k RedBullu hodně, ale všechny ty spekulace měly nadřazený point že je v RedBullu neklid, nespokojenost a interní válka o moc. Přehupovalo se to tam pak tam, no Horner vyhrál, upevnil si moc tak přišel ten scénář že nespokojenci opouštějí loď, a to na velmi citelných postech, a má to následky které dopadnou až kdo ví kam. Narážka rHapa mi ukazovala na to že to bagatelizuje a zesměšňuje, no vývoj ukazuje že to není na místě.
V cesku je demokracia
Nevím, proč sem dáváš to, že se ti nelíbí demokracie v ČR, ale už asi zase nemáš, jak jinak reagovat
to nema cenu, pekny den
Nemá, proto nevím, proč to tu vždycky spouštíš
Perez uspesne odignoroval tlak v podobe nasazeni Ricciho v B tymu, uvidime nakolik ho bude pred sebou tlacit Lawson, tak nebo tak v jinem tymu by bylo Perezovi lip letos to uz na switch PER vs LAW nevypada.
Ricci to urobil za neho.
Ano ten se ukazkove, po Red Bullsky se vztycenou hlavou a usmevem na rtech obetoval, hrdinsky cin. 🫡
Naozaj chcem pokračovať vo Formule 1 a baví ma to. Užívam si úspechy
Teda nic v zlom , ale o akych uspechoch to hovori ? To , ze sa s dominantnym autom sem-tam dostal do Q2 by som za uspech nepovazoval .
McLaren údajně zaznamenal významný obrat ve svém finančním jmění podle svých posledních celoročních účtů!
Vedoucí tým šampionátu se zotavil ze ztráty 57,84 milionů liber v roce 2022 na zisk 12,9 milionů liber v minulém kalendářním roce.