V “strašidelnom Madride” čakajte červené vlajky. Gasly: Na simulátore som trafil každý múr | Magazín F1 - F1online.sk

Pilotov F1 čaká jedna z najväčších výziev tejto sezóny. Pred technickým okruhom v Madride majú mnohí rešpekt. Avizujú, že bude veľmi dobrou previerkou presnosti a schopnosti sústrediť sa. Červeným vlajkám sa určite nevyhneme, myslí si Pierre Gasly.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/243957/v-strasidelnom-madride-cakajte-cervene-vlajky-gasly-na-simulatore-som-trafil-kazdy-mur

Ferrari tam mali deň na “fotenie", nejaké dáta by mali mať.

Leclerc priebežne vedie aspoň v demoličnom šampionáte. To nie je dobrá vizitka. Ale čo už.

2 lajkov

Trate kde sa jazdi medzi betonovymi plotmi s nadstavbami z pletiva povazujem za skarede a desne.

2 lajkov

To bude zaujimave snad to Charles tentoraz zvladne​:+1:

Myslíš, že je pro závodění lepší, když jsou kilometrové výběhové zony, takže jezdci můžou beztrestně tlačit za hranu?

1 lajk

Mozno to tak bude, ale aj pred Monzou sa objavovali hlasy, aky to bude chaos atd., najma v Q, a nebolo tomu tak… :slight_smile:

Odjazdili aj nejaké kiláky, tak niečo možno pozberali

Kde sa ešte vytrepal, okrem Monaca a Monzy? Madrid tiež začína s “M”

1 lajk

Miami, Barcelona a Rakúsko. V Rakúsku škoda nebola veľká, ale celková výška škôd atakuje 2 mil dolárov.

No těším se, už kvůli prvnímu tréninku jsem si překopala pracovní rozvrh :smile: . Snad to s tou náročností stavitelé nepřehnali.

22 zákrut, bude kde rekuperovať, uvidíme. Už zajtrajší tréning môže čo to naznačiť.

Toľko dal Max v Holandsku na jednú šupu.

No však. I když možná budou všichni opatrní, aby to nerozbili, to uvidíme.

Mám ciťák v kostiach, že Mayländer si zajazdí do sýtosti.

1 lajk

Netešme sa, vždy keď robia paniku tak nič z toho

A to já se těším :smile: . Aspoň zase něco nového. Jasně, možná to bude přesně podle Cimrmanovy frustrační kompozice - pravidelně se střídá prvek očekávání a prvek zklamání :smile: .

1 lajk

velky frajer si takto manifestovat niekoho nehodu, dufam ze mas zo seba teraz lepsi pocit :slight_smile:

2 lajkov