V spoločnosti pápeža či Donalda Trumpa: Norrisa zaradili medzi 100 najvplyvnejších ľudí na svete | Magazín F1 - F1online.sk

Magazín Time na konci minulého týždňa zverejnil ďalší očakávaný rebríček 100 najvplyvnejších osobností na svete. Svoje zastúpenie má medzi nimi aj Formula 1 zásluhou minuloročného majstra sveta Landa Norrisa. V rebríčku sa však zo sveta F1 ocitol sám.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/231855/v-spolocnosti-papeza-ci-donalda-trumpa-norrisa-zaradili-medzi-100-najvplyvnejsich-ludi-na-svete

najvplyvnejsi ?ten co musi drzat hubu? ok aj tak sa to da povedat

2 lajkov

Blahopreji Landovi.

Jen mi to prijde usmevne to cist po clanku s Landem, kde se rozebiralo, ze vse co rika mu diktuje PR oddeleni. Mozna to oceneni byla odmena za to​:smiling_face_with_sunglasses:.

abych si ted nepobouril hardcore fandy Landa, myslim si, ze je o ziskal opravnene predevsim za svoji aktivitu na soc mediach kde je velice popularni​:+1:

1 lajk

Paci sa mi, ze tam je Jennie Kim, len tam ma zlu foto, ani som ju nespoznal.. kadopadne tento “rebricek” nema nic s “vplyvom”, ked su tam vacsinou ludia, ktorych nik nepozna. Za dalsie.. preco je to za rok 2026, ktory ledva zacal? Alebo preco do jednej kategorie davaju Zoe Saldana so Sundarom Pichaiom? Ze “nejaka herecka” vs riaditel googlu, resp. firmy co vlastni google.. to je uplne rovnaka kategoria twl. No a nas Lando je inovator, lebo Paríž Hilton si povedala, ze zostava “pri zemi” aj pod tlakom. Faaaajn…

Jo! Lando rulez! To mají všichni za to, jak se vyjadřovali o jeho mentální slabosti, protože sám o svých pocitech příliš otevřeně mluví. A teď se za to dostal až vedle papeže :smile:!

1 lajk

Hold Angláni a Amíci sú niečo ako bohovia kde sa hrabú ostatný , Hodnotenie pre blbečkov .

Někdy jsou to Němci, viz. Schumacher, nebo Brazilci Senna, Fittipaldi. Tak by jsme se mohli probírat dál.
Nevíce ale záleží na tom co se komu hodí do krámu.

Po 4 letech tu je znovu slušný kluk a šampion v F1, takže je mezi touto smetánkou zcela po právu.

2 lajkov

Taky jsem nedávno stál vedle papeže :roll_eyes:

4 lajkov

Já byl kdysi hodně dávno v hospodě u Papeže v Dolní Lhotě.

3 lajkov

Pane jo, ten sbírá jedno ocenění za druhým. Gratulace. :+1:

1 lajk

Dobře Ty! Tenhle papež je vůbec sympaťák. Mě fascinoval jeho před-předchůdce Ratzinger, který sloužil půlnoční už v deset večer, aby se mohl vyspat… Moje vášeň pro absurdity tím byla naprosto naplněná :smile: !

5 lajky

Jj, Řím je moje druhé nejoblíbenější město. Vždycky tam sním asi kilo Tiramisu a je mi potom blbě…

1 lajk

Seš mi fakt sympatickej Tripere, ten Řím, názory na život, cestování, sice nefandíš Maxovi, ale nikdo není dokonalej.

Ale tiramisu? To jako vážně? Kdybys byl Eskymák, nebo Anglán, tak neřeknu, ale jsi přeci Čech, jsi ze země, kde dorty, zákusky a sladké pečivo obecně je nejlepší na světě.

Chlape, chlape, tohle není správné.

P.S. Které je to první?

2 lajkov

Tak tomuhle věřím asi ze všeho nejvíc, co jsi kdy napsal. :grin:

Já Maxovi fandím stejně jako všem 18ti dalším, mám ho rád a uznávám že je asi dnes nejlepší.

To že mám rád jako Čech Tiramisu, je asi podobná anomálie, jako že jsem z Plzně a nepiju pivo…

Nejoblíbenější město pro mě je samozřejmě Bangkok, ještě mě uchvátil Queenstown, ale ten je jaksi geograficky obtížný.

PS: ještě k tomu Queenstownu, je to absolutně dokonalé adrenalinové město v dokonalém prostředí. Kdyby to nebylo na ostrově uprostřed ničeho, byl by to sen…

2 lajkov

Nejlepší zákusek je obložený chlebíček.

1 lajk

Seš přísnej. Není dostatečná polehčující okolnost, že je @Triper z toho tiramisu špatně :smile: ?

1 lajk

Slyšela jsem kdysi poučku, že když člověk něco sní s opravdovou chutí, nemůže mu z toho být zle. Moc jsem tomu nevěřila, ale jak tak průběžně sleduju Tvůj jídelníček, ono na tom snad něco bude :smile: .

1 lajk