Napřed by musel mít kvality Oscara nebo Landa.
…nevyhral by ani na suchu, imho. To auto bylo nastavený na jedno kolo.
Tak, tak. A fičurinu ktorá ho mohla zachrániť a ktorou mohli nastavovať monopost v parc fermé im zatrhla FIA. Takže Verstappen včera vlastne zajazdil svoje maximum.
Podle mě ani maximum nepodal. Jako včera první kola Piastrimu odskočil a pak RIP.
OK. Dohodnime sa, že to bol jeho podpriemerný až priemerný výkon, ktorý sa v poslednej dobe stáva jeho referenciou.
Tak nějak, Gasly s Alpine mu zatápěl slušně a to už trať schnula a bylo to na slickách. Nechapu jak si někdo muže myslet, že by včera na suchu vyhral. Nevyhral.
lenze konkurencia mala nastavene na mokro.
A když schnula trať tak mu to jako nějak jelo? Však Alonso měl snad v posledním stintu taky lepší tempo.
vsak alonso bol na tom podobne.
No a já nikde nepíšu že by Alonso vyhral kdyby bylo sucho nebo měl podium.
Podium v tomhle zavodě bylo možné se strategii Hulka nebo Strolla. Hulk to dal.
Jak bys označil nastavení Gaslyho vozu. Na mokro, nebo na sucho, protože s Renaultem udělal zázraky v kvaldě i závodě.
Už si dneska poděkoval Flaviovi?
Ještě né, stále je mimo dosah mých vidlí.
no po skusenostiach v rovnakom aute sa da povedat, ze Verstappen by bol tak o pol sekundy na tom lepsie.
S tlačenkou Red Bullu nejspíše ano, ale na rovné podmínky by jsme se museli vrátit hluboko do doby, kdy v RB jezdil ještě Ricciardo.
Už v 2019 staval auto sám Franz Hermann?
Né, tehdy měl Helmut ještě klapky na obou očích, aby Emila kvůli rozbitým vozům nevyrazil jako všechny ostatní už po zlomku toho co dokázal rozflákat Emil.
Tak aka tlacenka? Ved v 2019 tam bol Gasly a auto podla teba este nebolo na Verstappena, no rozdiel bol aj tak priepastny.
Můžeš mi ukázat na jediný rok, kdy Emil neměl v TR-RB tlačenku?
Už v 2019 to bylo stejné jako dnes s Tsunodou, kdy Gasly nedostával stejný vůz jako Emil.
A v com bol iny a odkedy?
Ten RB musi byt iny level, ked stavaju dva rozne monoposty, zatial co vsetci ostatni len jeden.
V 2019 přece jezdil RB poprvé s motory Honda.
V takovém případě se vozy upravují podle zkušeností závod od závodu a hádej kdo dostával horké novinky?