Souhlas. Hezky napsáno.
Nové motorové pravidlá v F1 stoja za prd… Skrížili sme koňa s medveďom a máme ťavu. Milión rôznych ■■■■■■■■ a výkonovo sú totálne na hrane a nestíhajú. Ako je mi jasne že sa najbližšie 4 roky nič nezmení . Ale potom radšej všetko zjednodušiť dať tam napr. motor 3.0 V8 + synteticke palivo. Výkonu by bolo viac, bolo by to lacnejšie a nemuselo by sa uberať na rovinkách v prospech nabitia batérie. Aktuálne INDYCAR ukazuje ako má vyzerať formulový motor. Je tam zvuk , výkon a aj elektrika ale len ako doplnok na jemne zrýchlenie . Žiadne uberanie na rovinke pre dobíjanie batérie.
Nekecat a makat.
To je argument, jako kdybys napsal, ať přestanu číst knihy, protože kritizuji současnou literaturu (která je hodně špatná, a to i globálně), a podepřel to poukazem, že skutečně totální román stejně nikdo nenapsal ani v minulosti (ani Llosa, který se o to opakovaně pokoušel).
Jenže Rozhovor u Katedrály je stále skvělý román, kdežto dnešní Booker Prize a Pulitzer Prize laureáti jsou marketingové a ideologické produkty; jejich psaní je vykalkulované a nemá duši. A to je kámen úrazu. Jde o ducha závodění a tady FIA vygenerovala nonsens. Asi jako kdybys tenistům nařídil, ať hrají s extrémně měkkými výplety, aby nedávali takové rány a snažili se přepinkat jeden druhého na síti.
Co by tomu řekli Federer, Nadal, Djokovič nebo Alcaraz, to si asi umíš představit.
A “argumentem”, že ani oni nehráli pouze silové údery a měnili rytmus hry, si nepomůžeš.
Boss goat, Tennis goat and Cocoat.
Popis k obrázku : Vidíš Roger, takto to je. Mohammed Ben Sulayem nam odsuhlasil 18:1 aj ked je to v rozpore s pravidlami, osetrili sme si to. To je akoby si ty hral so superom, ktory ma poskodeny výplet. Takto sa to robí, do psej matere.
tieto motory treba hodit do kybla. Cim skor tym lepsie. Nie serinkat sa s kompresnym pomerom. Standardny V10 vyladeny na 1000 koni od buduceho roku, alebo kludne nech oprasia to co tu bolo do roku 2014.
Já ti “řikal”, že ti to za ty 3 měsíce s izbou nestálo.
ja som len komentoval co je v pravidlach. nie ci to je dobre, alebo zle.
Oukej, oukej. Peace. ![]()
V pravidlech je věta kde se píše že KP válce nesmí být vyšší než 16, tím jsem si jistej ![]()
Hele tady je ten náš upřímný Norris. ![]()
Alonso tu byl za populistu, když mluvil o DNA motorsportu. Hmmm
Lando procitl ![]()
jj, podelali to na celej ciare
Ale ak sa mu nepáči, môže sa zachovať podľa rady ktorú nevyžiadane poskytol Verstappenovi. Či?
To tady radili jistí nejmenovaní uživatelé. Jestli se mu to nelibí tak ať vypadne. ![]()
Ale tímhle se samozřejmě vše mění. ![]()
Ja som najmä zvedavý na nedeľu a dojem z pretekov. Niektoré veci nevedia napriamo počas prenosu vysvetliť ani experti na Nove.
Dost často tam nesmysli i říkají. Naposled že RB dostal duševní vlastnictví motoru Honda … no nedostal.
Jožko , kapku lžeš a i u toho pláčeš. Proč?