V roku 2025 sa už nemáme na čo vyhovárať, odkázal Norris | Magazín F1 - F1online.sk

Keď Lando Norris podpísal v januári 2024 novú dlhodobú zmluvu s McLarenom, mnohí to považovali za unáhlené rozhodnutie. Stajňu z Wokingu málokto vnímal ako prevereného kandidáta na titul, ale sľubná druhá polovica sezóny naplnila britského pretekára nádejou a dôvera sa mu vyplatila. Teraz musí s McLarenom ukázať, že dokáže urobiť ďalší krok.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/185443/v-roku-2025-sa-uz-nemame-na-co-vyhovarat-odkazal-norris

až také ľahké to nebude…ak RB úplne vyrieši minuloročné problémy a Ferrari dá do toho všetko,tak môj McLaren to bude mať opäť veľmi ťažké a môj tip aj keď to nerád píšem je opäť Emil…Lando bude musieť riadne pridať a hlavne nerobiť tie jeho zbytočné chyby…Oskar uvidíme,ešte podľa mňa nedozrel natoľko aby sa vyvaroval prepadom výkonnosti počas celej sezóny…no dúfam,že sa mýlim…

1 Like

Vy ste sa nemali na čo vyhovárať ani minulý rok. Mali ste jasne najlepšie auto a oba tituly mali byť samozrejmosť. Lenže kazili ste to kde sa dalo. Nemali ste skoro žiaden čistý víkend bez chýb.

Na čo ste sa chceli vyhovárať? Že nie ste pripravení na boj o titul? To je tak smiešne. Tá šanca môže prísť len raz za život. Čo by za ňu dali iní piloti a tímy.

Nikde nie je napísané, že v 2025 tá šanca príde. Môže prísť Ferrari s lepším autom, môže RB odstrániť svoje problémy a vy si budete búchať hlavy za ten amaterizmus, čo ste predviedli v 2024.

Ferrari bolo za Binotta (a ešte aj pred ním) za rovnaké výkony za klaunov pred celým svetom. Nikto ich vtedy neobhajoval, že nie sú pripravení.

Směšné je tvrdit, že McL měl za sezónu 2024 nejlepší monopost

4 Likes

Jos_Is_Back - vytvorený jan 9

• 11 dní na stránke
  • 1,2tis prečítaných príspevkov
  • 131 vytvorených príspevkov

To je život, však? :smiley:

2 Likes

Ako hovorim, argumenty chudakovi dosli, tak skoncil. :smiley:

12 prispevkov za den, ked tu boli zaujimave clanky, to mi je teda objav. Si najvacsi zufalec na fore. Doteraz to bol Honzi, on sa tu vtieral kazdemu s kym sa nehadal, no aby sa tu niekto vtieral Honzimu, to tu este nebolo. :joy:

Vrana k vrane… :clown_face: :clown_face:

1 Like

132 příspěvků za 11 dní? Nechceš si najít realnej život?:thinking:

2 Likes