V roku 2023 uvidíme opäť starého dobrého Hamiltona, domnieva sa Webber | Magazín F1 - F1online.sk

Sezóna 2022 bola v podaní Lewisa Hamiltona ako na hojdačke. Brit vstúpil do ročníka vyložene zle, keď sa nevedel vžiť s novým monopostom, ktorý navyše nebol ani dostatočne konkurencieschopný. V druhej polovici sezóny, akoby mávnutím čarovného prútika, sa Hamilton začal prezentovať oveľa lepšími výkonmi. V konečnom zúčtovaní obsadil v šampionáte šiestu priečku a za svojím tímovým kolegom Georgeom Russellom zaostal o 35 bodov, no v záverečnej fáze ročníka mu bol vyrovnaným, ak nie lepším súperom. Mark Webber je však skeptickejší a Hamiltonovu sezónu hodnotí skôr negatívne. Nepochybuje však o tom, že sa sedemnásobný majster sveta v tomto roku určite vráti do boja o víťazstvá.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/86552/v-roku-2023-uvidime-opat-stareho-dobreho-hamiltona-domnieva-sa-webber

utri si slzičky,najlepšie posteľnou plachtou a choď robiť niečo zmysluplnejšie…napríklad pásť užovky…

3 Likes

To su zase kecy.
Minuly rok nebojoval o vitazstva, to akoze nebol stary dobry Lewis ?

ja si naopak myslim ze bol, dokazal aj z podpriemerneho auta vytiahnut extra potencial, videli sme to v druhej polovici sezony pravidelne, priznavam len ze mu trvalo nejaky cas si zvyknut.
F1 potrebuje silneho Hamiltona, inak je to onicom :smiley: Leclerc je psychicky slaby, Sainz pomaly, Russell konzistentny ale nie vynimocny, tak neviem kto iny by mohol realne konkurovat Verstappenovi

2 Likes

Presne tak, Lewis jazdi stale ten svoj level.
No kto by mohol konkurovat Maxovi … preco takto pokladas otazku.
Kto bude konkurovat RedBullu, ta je relevantna.
Prvy pretek 2022 bol o com, Maxo nemal narok … ?
No nie.
Je to len o aute, o nicom inom.
Alebo preco nemal Max titul v 2019 ?
Je to len a len o aute.

Presne VER a HAM sú vo vlastnej lige … ešte by som k ním priradil ALO … jedine čo potrebujeme, aby mali chalani porovnateľne auto ako v roku 2021 a môžme si pripraviť popcorn, inak to bude nuda :sweat_smile: Landa by sme museli vidieť v top time, Leclerc je výnimočný, ale obavám sa že potrebuje dozrieť po psychickej stranke, no a Russel, to je taký Rosberg, môže za určitých okolnosti vyhrať titul, ale nebude nikdy považovaný za výnimočného jazdca a do tej istej kategórie vlastne patrí aj Sainz

4 Likes

Stavil by si si, že Russel “vyškolí” Hamika aj tento rok? Ja, nie a ak ani ty nie tak si nevodomky je ti jasne, že George nedosahuje úrovne Lewisa, ktorého kariéra sa blíži ku koncu :innocent:

1 Like

Hlavne že ty si sa zmieril s tým že v Mercedesu sú podvodníci tiež :slight_smile: O lobistoch ani nehovorím

1 Like

Takže mu to zas vyhrá politika Wolfa a šikovny ľudia z Mercedesu,

Keď bol daný na začiatku 2022 váhový limit RedBull bol na tom najhoršie FIA nakoniec zmenila pravidla. Auta pár ostaných teamov a hlavne RedBullu mali byt po tejto stránke nelegálne. Takze čistý výsmech AR do tváre ktorá si najlepšie splnila domácu úlohu. Takéto ohnutie pravidiel ti nerobí starosti hej ? Prečo si vtedy nekričal ? Klauník :clown_face:

2 Likes

Tajne testy pneu a spalovanie oleja.

Za spalování grepových olejíčků to odneslo Ferrari neveřejnou dohodou s FIA.
Co se týče těch tajných testů, tak úplně stejné testy pneumatik mělo Ferrari o pár dní později.

Logika hodná fanúšika Mercedesu keď poukazuješ na Red Bull pri váhovom limite pritom Wolff to otvorene vítal. Nehovoriac o tom ako na ich podnet povolili spevňovacie lanká ktoré boli nelegálne.

To si asi mýliš s kauzou Ferrari z 2019.

Ty máš snad na mysli jiné podvody Ferrari?