V Red Bulle zavládli veľké obavy z odchodu Verstappena, priznal Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Nemyslím si, že by luskl prstama a všichni by se zbláznili. Po 23 bych s tím souhlasil, teď už ne. Ano, Wolff může poslat pryč Russella, ale podle mě to bude chtít stavět na Kimim a tam nedává smysl dávat vedle něj Maxe. Ferrari je otázka sama o sobě, i to jestli by tam Max chtěl. Aston? Ten je naprosto tragickej teď a i skrz nový pravidla nikdo nezaručí, že se nebude oapkovat rok 2015 jako u McL. Je teda otázka, jestli Max naplní svoje slova, že zůstane věrný RBR nebo jestli dokonce neskončí v F1 úplně a půjde do jiné série

2 Likes

No pokud se on a ‘jeho tým’ budou chovat vždy po 6 místě tak jako to asi předvedli po Bahrajnu, tak ten zajem určitě ze stran ostatních týmů neporoste. To je pravda.

2 Likes

Ono se nic nejí tak horké, jak se uvaří… Pokud by Max na konci sezóny odešel, pořád je z čeho vybírat. Jak už někdo zmiňoval, může být klidně volný ten z McLarenu, který letos neuspěje, a to by určitě byla slušná náhrada, na které by se dalo stavět. U Maxe by mě nepřekvapilo, kdyby si vůbec dal pauzu od F1. Ale je to pořád vaření z vody.

Mne se strasne libi tvoje diplomaticky odpovedi. Nemas v planu politiku? :smiley: Neztratila by ses!

1 Like

Ještě toho trochu :smile: . Ale snažím se diskuze nehrotit, to je fakt, protože pak se člověk k ničemu nedobere. Jak se mi to daří je otázka jiná :smile: .

2 Likes

Myslím, že přestupy teď moc v módě nebudou.
Díky novým pravidlům ti významnější jezdci určitě nebudou chtít šlápnout do neznáma a jak se zdá, tak v McL, Ferrari i Mercedesu je plno.

To je pravda, ale takováhle změna by mohla otevřít možnosti dříve nepředstavitelné. Ale radši si fakt ještě chvíli počkám. Je to taková daň za současnou informovanost, že se všechno bere hned vážně a moc se to rozebírá.

ještě někdy před patnáctí léty se na představovačce týmy chlubili svými novými vozy.
Dnes už týmy představují hologramy.
Vždyť nám nic jiného než argumentovat vlastními domněnkami nezbývá.

A současná situace v RB?
Lepší požehnání nám oktanový bůh ani seslat nemohl. Konečně se děje něco pořádného. :slightly_smiling_face:

Rozmýšľam, či celá situácia v RB nie je spôsobená aj tým ako sa snažia z Maxa urobiť najlepšieho pilota v galaxii. Teraz ma neberte v zlom, dokázal veľa, určiť je výnimočný, ale možno je výnimočný len s určitým typom monopostu? (Podobne ako svojho čase Seb s fúkanými difúzormi.) A to, že sa RB snaží presvedčiť samých seba, že Max dokáže zajazdiť s hocičím, resp. s extrémnym autom v niektorom smere ich hlbšie a hlbšie vťahuje do problémov s ktorých sa nevedia vyhrabať. To môže spôsobovať problém aj tímovým dvojkám v RB.

Nikdo te ve zlym za tvuj nazor brat nemuze. Kazdopadne bude super, pokud Max prestoupi a budeme ho moci porovnat a videt v jinym monoposte. Psal jsem to tu i driv a hodim to znova… Max jezdi skvele i v GT3(kam si chodi jen tak o vikendu zajezdit). Do nedavna mel fefe a ted maji aston. Jinak on zajizdi bomby i v top splitech/zavodech a turnajich na iRacingu (simulator na pc, kde zavodis s top typkama a zavodnikama).

Ale klidne nemusim mit ani pravdu… Lawsona jsem tady a jinde taky dlouho obhajoval a rikal, ze je dobrej. Ted kdyz ho vidime i v beckovym RB v porovnani s hadjarem, tak je to velka bida. :confused:

…to není také jednoduché,skôr miestom Fernando,…a ku Maxovi nemáš pod zadkom dobré auto, tak si mimo a to je takto vždy,Vetel,Hamilton a teraz Max,

Máš to blbě, Ferdo. :slightly_smiling_face: Oscarové filmy už Spielberg natočil. Kromě jiných Schindlerův seznam a Zachraňte vojína Ryana.

Ale pokud se nepletu, v režisérských nominacích byl už v osmdesátých letech za E.T. mimozemšťana a Barvu purpuru.

Edit, tak za Barvu purpuru ne, tam ho Akademie vynechala. Ale celkem posbíral devět nominací za režii a dvě proměnil.

1 Like

Schindlerův seznam neberu. Ten dostal politickou cenu stejně jako Kolja. Ryan byl dobrý.
Myslel jsem si, že hlavní cenu nezískal.

Mozno budeme mat po tejto sezone blizsie spomienky. Ale vzdy je Silver21 lepsi, ako Massa 2008 :smiley:

Čo máš s Massom 2008? Teba komplet preplo? :smiley:

4 Likes
  1. najlepší film na čsfd celkovo. Myslím, že všetky ceny čo dostal, boli zaslúžene. :slight_smile:

Tak jak Obecná škola s velkým náskokem předčila Kolju, Tak x Spielbergových filmů bylo mnohem lepších než Schindlerův seznam.
Snad všechny jeho filmy jsem viděl opakovaně, ale na tohle téma si už raději pustím skutečný dokument.

tak vraj Wolff stratil zaujem…
takze MV by v tom pripade mohol putovat smerom Aston Martin, ale ci tam najde lepsie auto a lepsiu stajnu tak to je vo hviezdach.

1 Like

Tak si doloz novsi rok, aby to tak blbo nevyznelo v tvoj neprospech :smiley:

Este raz, co mas s tym Massom? Kto tu spominal Massu?

3 Likes